29 / 04 / 2024

kot

kot

Yaşadığımız alanların yaşamımıza, özgürlüğümüze, güvenliğimize ve davranışlarımıza çok ciddi etkisi var. Her şeyden önce yaşama hakkımıza ciddi anlamda etkisi var. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

Tevhit şartı ile sosyal alanlar arttırılmalı!

Yaşadığımız alanların yaşamımıza, özgürlüğümüze, güvenliğimize ve davranışlarımıza çok ciddi etkisi var. Her şeyden önce yaşama hakkımıza ciddi anlamda etkisi var. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

Hoover Kurutma Makinesi 12 bin TL indirimle Hepsi Burada'da satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hle Nfc Bağlantılı Kurutma Makinesi, 9 kg kurutma kapasitesiyle yünlü, pamuklu, kot ve gömlek gibi kıyafet türlerini kusursuz şekilde nemden arındırarak kurutuyor. 

Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

9 kg kurutma kapasiteli Hoover kurutma makinesi; Yünlü, pamuklu, kot, gömlek, sentetik gibi farklı kurutma özelliklerine sahiptir. Çamaşır nemini ölçen kuruluk sensörü sayesinde kurutma işlemi daha ergonomik gerçekleşir.Dört kurutma derecesi nedir?

Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

9 kg kapasiteli Hoover kurutma makinesi; Yünlü, pamuklu, kot, gömlek, sentetik gibi farklı kumaşlara özel programları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kurutma makinesi akıllı telefon ile kurutma makinesini kontrol edebilme ve 9 saate varan gecikmeli başlangıç özellikleri ile çokça tercih ediliyor.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

Binalarda kot nedir?

İmar durumu veya vaziyet planına göre parselin köşe noktaları ile yapılacak binaların köşe noktalarının gösterildiği krokiye kot deniyor. Peki binalarda kot nedir? Binalara kot nasıl verilir? İşte tüm merak edilenler...

Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanı yapılmasına itiraz!

Anıtkabir ile Maltepe Cami arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imarı değiştirildi. Çankaya Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin onayladığı imar değişikliği ile arsa ticaret alanı yapıldı. Komisyon raporlarında binanın kot hariç 7 kat yükseklik olacağı söylendi. 

Bitişik evlerdeki tadilatlar komşu parsele taşabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Müstakil evimize çatı tadilatı yaptıracağız. Komşumuz ‘benim tarafıma 10 santimden fazlasına izin vermem’ diyor. Komşunun evi bizden sonra yapıldı, kot olarak aşağıda. Çatımızı orijinal ölçülerinde yaptırmak istiyoruz. Kanun ne diyor?' sorusunu yanıtladı.

Kirazlıtepe'nin 103 dönümü kentsel dönüşüme hazır!

Yıllardır tartışmalara konu olan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinde uzlaşma hala sağlanamadı. Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm İmar ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Bayram Ali Kot, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Alan: Kanal İstanbul Marmara'da sahil bırakmaz!

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Alan, "Kanal İstanbul yapılacak olursa Karadeniz'den gelen deniz suyu kot farkı nedeniyle Marmara'ya dolacak. Bunun sonucunda da Marmara Denizi'nin kıyılarında sahil kalmayacak" dedi...

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Sarıyer'de yol çöktü, 2 bina tahliye edildi!

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yolun bir bölümü kot farkı bulunan 2 katlı binanın üzerine çöktü. Bölgede bulunan 2 bina tahliye edildi.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından kuruldu. 

3. Havalimanı bölgesinde kot 60 metreye düşürüldü!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, dün CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında bazı açıklamalar yaptı. 

kot Haberi

kot

Yaşadığımız alanların yaşamımıza, özgürlüğümüze, güvenliğimize ve davranışlarımıza çok ciddi etkisi var. Her şeyden önce yaşama hakkımıza ciddi anlamda etkisi var. Geçenlerde haberlerde ; Yoldan giden araç direksiyon kabiliyetini kaybediyor ve yolun hemen altındaki kot altı diyebileceğimiz evlerden birinin bahçesine düşerek insanların ölümüne sebebiyet veriyor, ya da Örneğin İstanbul’da dönüşüm sürecine girmiş binalara bakıyorsunuz eski gecekondu halinden daha kötü 3-4 katlı, estetikten yoksun otoparksız, bahçesiz bitişik nizam binalar görüyorsunuz. Buralarda yaşamaya mecbur bırakılmak en önemli hakkımız olan yaşama hakkımızın kısıtlanmasıdır keza bahçemize araba düşüp ölmemiz de. Buraların imar planları yapılırken müdahale edilse ve şehircilik anlayışı mülkiyet hakkından ziyade önceliğinde kentli hakkını tutsa işte o vakit yaşama ve daha birçok temel hak ve hürriyetimiz sekteye uğramayacaktır. 


Türkiye ‘de tüm kentlerin İmar Planlarında...