08 / 05 / 2024

koton hisse

koton hisse

Silk&Cashmere, Yargıcı derken, Koton'a da yabancı ortak geliyor. Hollanda merkezli Nemo Apperal BV, 24 yıl önce 25 metrekarelik mağazayla yola çıkan 284 şubeli Koton'dan hisse alacak

Paylı mülkiyet hisse satışı!

Paydaşların paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça paydaşlardan her biri malın paylaşılmasını isteyebiliyor. İşte, paylı mülkiyet hisse satışı!

Tapuda hisse devri masrafları 2015!

Hisseli tapularda devir işlemleri gerçekleşebiliyor. Hisse devrinde, eğer devir yapılacak kişi bir başka hissedarsa, diğer paydaşların önalım hakkı olmuyor. İşte, tapuda hisse devri masrafları 2015!

Koton çocuk mağazaları açıyor!

24 ülkede 400'den fazla mağazası ve 800'den fazla satış noktası bulunan Koton, 2011 yılında çocuk grubuna da girdi. Marka, kadın ve erkek giyimindeki iddiasını bu alanda da sürdürüyor.

Mirasta mahfuz hisse oranları!

Kanuni mirasçılardan murise çok yakın olanlara tanınan miras hissesine mahfuz hisse deniyor. İşte, mirasta mahfuz hisse oranları!

Mahfuz hisse sahiplerinin hakları!

Mahfuz hisse, kanuni mirasçının, miras bırakanın iradesiyle ortadan kaldırılamayan payı olarak karşımıza çıkıyor. İşte, mahfuz hisse sahiplerinin hakları!

Mahfuz hisse nasıl hesaplanır?

Medeni Kanun'da yer alan hükümlere göre miras bırakan, mirasının mahfuz hissesi dışında kalan kısmında ölüme bağlı tasarrufta bulunabiliyor. Peki, mahfuz hisse nasıl hesaplanır?

Mahfuz hisse oranları!

Mahfuz hisse, miras bırakanın ölüme bağlı bir tasarrufla ortadan kaldırması mümkün olmayan kanuni miras payına deniyor. İşte, mahfuz hisse oranları!

Mahfuz hisse nedir?

Yasal mirasçıların bir kısmına, miras bırakanın tasarruflarıyla ortadan kaldırılamayan, dokunulamayan bir miras hakkı tanınıyor. Peki, mahfuz hisse nedir?

Kooperatif hisse devri karar örneği!

Kooperatiflerde ortaklık sıfatının kazanılması, Anasözleşme ile bir taşınmaz malın mülkiyetine bağlı hakların kullanılmasına veya bir teşebbüsün işletilmesine bağlanabiliyor. Ortaklık devredilebiliyor. İşte kooperatif hisse devri karar örneği..

Özak GYO hisse geri alımına ilişkin raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hisse geri alımına ilişkin yönetim kurulu Kararını yayınladı. İşte Özak GYO açıklaması...

Akiş GYO, Saf GYO'dan aldığı payların hisse devir sözleşmesini yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan pay alımının hisse devir sözleşmesine ilişin bilgileri yayınlamıştır.

EBRD Türkiye'de rekor hisse yatırımı yapacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), seçimlerin ardından henüz hükümet kurulamaması ve bölgesel istikrarsızlığa karşın, Türkiye'de rekor hisse yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Akfen Holding hisse alım satım oranını yayınladı!

Akfen Holding Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hisse alım satımları ile ilgili işlemleri yayınlamıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.

koton hisse Haberi

koton hisse



Türk hazır giyim markaları dünya çapında mağazalaşma yarışına girerken, yabancı şirketler de Türkler'le ortak olmak için sırada bekliyor. Son dönemde özellikle uluslararası fonların radarına giren Türk markalarına bir yenisi daha eklendi. Ortadoğu'nun en büyük bankası National Commercial Bank'ın (NCB) yatırım kolu Eastgate, Silk & Cashmere'e, Kuveytli Global Investment House'un da Yargıcı markasına ortak olmasının ardından şimdi de Koton yoluna yabancıyla devam etmeye hazırlanıyor. 1988'de kurulan ve bugün Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan Koton Mağazacılık'ı almak için masaya oturan şirket ise Hollanda merkezli Nemo Apparel BV. Resmi kurumlara da hisse satışı için başvuran taraflar imzaları önümüzdeki günlerde atmaya hazırlanıyor. Amsterdam merkezli Nemo Apperal BV'nin Koton'dan istediği hisse oranı ise henüz belli değil. 


284 mağazası var 


Eski bir deniz subayı olan...