04 / 05 / 2024

koton paris mağaza

koton paris mağaza

Koton Yönetim Kurulu üyesi Gülden Yılmaz, 2016’da önce Paris’te ardından Londra’da mağaza açacaklarını açıkladı. Yılmaz, ilk defa 2016 yılında Türkiye’den çok yurtdışında mağaza açacaklarını söyledi.

İlk mağaza unutulur mu?

Boyner'den İpekyol'a, Koton'dan Sarar'a, Penti'den Özdilek'e bugün Türkiye'de perakendede büyük marka olarak anılan tüm şirketlerin ilk yola çıkış ve ilk mağaza hikayeleri derlendi.

Kiğılı 25 yeni mağaza açacak!

Yurt dışındaki 26'ncı mağazasını modanın kalbi Paris'te açan Kiğılı, Türkiye'de 15, yurt dışında 10 olmak üzere toplam 25 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Koton 2017'de 40 mağaza açacak!

Perakende sektörünün önemli oyuncularından Koton, bu yıl yurt dışında 40 mağaza açmayı hedefliyor. Bu sayı yurt içinde açmayı planladığı mağaza sayısından 10 daha fazla.

Koton Rusya'daki mağaza sayısını 4 yılda 100'e çıkaracak!

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Rusya’nın Koton için stratejik bir pazar olduğunu belirtti. Yılmaz, “Halen 34 olan Rusya’daki mağaza sayımızı 2020 Yılında 100’e yükselteceğiz” dedi.

Koton, Londra’da mağaza açacak!

Koton Yönetim Kurulu üyesi Gülden Yılmaz, 2016’da önce Paris’te ardından Londra’da mağaza açacaklarını açıkladı. Yılmaz, ilk defa 2016 yılında Türkiye’den çok yurtdışında mağaza açacaklarını söyledi.

Koton yurtdışında 51 yeni mağaza açacak!

Koton’un Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, “2016’da ilk defa yurt dışında açacağımız mağaza sayısı, yurt içindekini geçecek. Bu yıl açacağımız 91 mağazanın 51’i yurt dışında olacak” dedi.

Eleven Paris Türkiye'de iki mağaza açacak!

Eleven Paris, Türkiye pazarına girmek için Bilsar ile el sıkıştı. Bilsar'ın satış ağına girmenin yanı sıra Türkiye'de 2 tane de mağaza açacak olan marka, genellikle tasarımın ön planda olduğu hazır giyim ürünleri satıyor.

Koton Rusya'da 10 yeni mağaza açacak!

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Rusya’daki yatırım hedeflerini revize ettiklerini söyleyerek, “2015’te 18 yeni mağaza açma planımız vardı. Bu sayıyı 10’a indirdik” dedi

Koton 780 mağazaya ulaşacak!

2018’de 30’uncu yılını kutlayacak olan Koton, 780 mağaza ve 6 milyar TL ciro hedefliyor. Şirket, aynı yıl yurtdışında 380 mağazaya ulaşırken, yurt dışının cirodaki payını da yüzde 45’e çıkaracak

Tom Ford İstanbul'da mağaza açacak!

Tom Ford İstanbul'a Haziran ayında mağaza açacak. Tom Ford'un Milano, Tokyo, Londra, Paris gibi şehirlerde mağazası bulunuyor...

Koton, Uzakdoğu'ya 50 mağaza açacak!

Ortak olan Koton ve Turkven'in 2016 yılında hedefi 650 mağaza ile 3 milyar TL ciro...

Stepevi, Hong Kong'ta mağaza açmayı planlıyor!

Tasarım ve modanın kalbinin attığı Londra, Paris ve Milano'dan sonra New York'ta da mağaza açan ünlü halı firması Stepevi, gözünü Hong Kong'a dikti. Firma bir yıl içinde Hong Kong'da olmayı planlıyor

Koton, 2012'de 51 mağaza açmayı planlıyor!

Koton, geçtiğimiz yıl Türkiye'de 200, yurt dışında ise 83 mağazaya ulaştı, bu yıl ise 23'ü yurt dışında 51 mağaza açmayı hedefliyor...

koton paris mağaza Haberi

koton paris mağaza

TÜRKİYE’nin perakende sektöründeki öncü markalarından Koton, global bir marka olma yolunda ilerliyor. Kısa süre önce Victoria’s Secret’ın da bir dönem tasarımlarını yapan Ishak Sardouk’u Tasarım Direktörlüğü’ne getiren Koton dün İlkbahar-Yaz koleksiyonunun ilk tanıtımını gerçekleştirdi. Koton Yönetim Kurulu üyesi Gülden Yılmaz, 2016 yılı içinde yurt dışında özellikle de Avrupa’nın önde gelen moda merkezlerinde büyümeyi hedeflediklerini açıkladı. Kısa süre sonra Paris’te ilk Koton mağazası açacaklarını söyleyen Yılmaz, hemen sonra da Belarus ve Fas’ta Koton mağazası açacaklarını aktardı. Yılmaz bu yıl içinde Londra’da da bir Koton mağazası açılacağını belirtti. 


Gülden Yılmaz şöyle konuştu: “Moda dünyasının saygın isimlerinden, dünya markalarında uzun yıllar tasarım direktörlüğü yapmasının yanı sıra WGSN’de de başkan yardımcılığı görevini yürüten Isham Sardouk’u Koton’a transfer ettik. Isham’ın bilgi ve birikimi ile global...