08 / 05 / 2024

KOÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

KOÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

Yüksek Mimar İlter: "Ortaya çıkan bu garabetin benimle, ekibimle, öğrencilerimizle ve o zaman görev yaptığım KOÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile hiçbir bağlantısı yoktur" dedi.

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Koç tarafından kuruldu.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Edip Can Koçkaya tarafından kuruldu.

Stoneco Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Stoneco Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçyiğit tarafından kuruldu.

Waco Mimarlık Ve Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Waco Mimarlık Ve Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahsum Koç ve Mehmet Koç ortaklığında kuruldu. 

Rasa Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rasa Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuna Han Koç tarafından kuruldu. 

Zena Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zena Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Badr Eddin Zeına ve Bodour Zena ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün Aylin Doğan Ömür tarafından kuruldu.

Gig Mimarlık Ve İç Mimarlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gig Mimarlık Ve İç Mimarlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Esra Akten ve Tuba Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Craft Mimarlık Ve Reklamcılık Anonim Şirketi kuruldu!

Craft Mimarlık Ve Reklamcılık Anonim Şirketi Cenk Seri ve Cem Serin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Batof Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batof Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Murat Ucuz ve Bülent Cevahirefendioğlu ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Sezen Usak ve Elif Marangoz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gdn Danışmanlık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gdn Danışmanlık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Seda Giden tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

KOÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Haberi

KOÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

Yüksek Mimar Tevfik İlter, Şile Kalesi'nin aslına uygun restore edilmediği iddialarına ilişkin, "Ortaya çıkan bu garabetin benimle, ekibimle, öğrencilerimizle ve o zaman görev yaptığım Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile hiçbir bağlantısı yoktur" ifadelerine yer verdi.  



Şile Kalesi'nin restorasyon çalışmaları hakkında inceleme başlatıldı!



İlter, yaptığı yazılı açıklamada, Şile Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarıyla ilgili basında ve sosyal medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. 


Projeye Şile Belediye Başkanı Can Tabakçıoğlu'nun daveti üzerine 10 Eylül 2005'te kale ziyaretiyle başladıklarını hatırlatan İlter, ücret karşılığı değil, eğitim amaçlı saha çalışması olarak çalışmayı yürüttüklerini ifade etti.


Tevfik İlter, bir yıl süren çalışma sonrası gerekli projelerin tamamlanarak Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kuruluna sunulduğunu ancak uygun bulunmadığını, bu nedenle ekibin işi bıraktığını belirtti. İlter, şunları kaydetti: 


"Şu...