19 / 05 / 2024

kovancılar 2015 projeleri

kovancılar 2015 projeleri

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, göreve geldikleri günden bu yana geçen 9 aylık süredeki çalışmaları kamuoyuna açıkladı. Geldikleri günden bugüne kadar 1 milyon 600 bin TL borç ödediklerini belirtti.

Elazığ Kovancılar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Elazığ projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Elazığ Kovancılar projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Kovancılar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Kovancılar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Yabancılar izole projeleri tercih ediyor! 

Koronavirüs salgını ile beraber konut trendi tümüyle değişti. Öyle ki Türkiye'de konut yatırımı yapan yabancı vatandaşlar da izole projeleri tercih ediyor.

Elazığ Kovancılar'da 7.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kovancılar İcra Dairesi, Elazığ ili, Kovancılar ilçesi, Pınartepe Mahallesi 129 ada 121 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 945 bin 633 TL'ye satıyor...

İkinci el konut satışları yeni projeleri solladı!

Ocak-Ağustos döneminde 1 milyon 24 bin 534 konut satışı gerçekleşerek, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 42,6 artış kaydedildi. Bu yılın en ilgi çekici verilerinden biri de ikinci el gayrimenkul tercihlerinin sıfır projeleri geride bırakması oldu.  

TOKİ Elazığ Kovancılar 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Kovancılar projesi için başvurular başladı.

Tahir Nalbantçılar: Konutta riskler en aza indirilmeli!

KTÜN Uygulamalı Jeoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube eski Başkanı Prof. Dr. Tahir Nalbantçılar, Konut projeleri yapılırken, jeolojik ve jeoteknik haritaların göz önünde tutulup risklerin en aza indirilmesi gerektiğini ifade etti.

Elazığ Kovancılar'da acele kamulaştırma kararı!

Elazığ Kovancılar'da acele kamulaştırma kararı alındı. Kamulaştırma kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hacılar’daki projeleri inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Darbe girişiminin yıldönümünde yatırım rüzgarı esti!

Geçen yıl bugün gerçekleşen FETÖ'nün darbe girşimi sonrasında ekonomide durgunluk yaşanmadı. Türkiye’nin geleceğine güvenen yabancılar yatırımcıların projeleri hız kesmedi.

İşte metroyla değer kazanan konut projeleri!

Büyükşehirler raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Konut alıcılarını cezbetmek isteyen inşaatçılar, yeni projeleri için metro güzergâhlarına odaklanıyor.

Elazığ Kovancılar Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Elazığ Kovancılar ilçesi TOKİ Mahallesi'nde inşa edilecek gençlik merkezinin temeli atıldı. Belediye Başkanı Hacı Akpınar, beton atma çalışmasını yerinde inceledi.

Konutta yeni gözde İzmir!

Konut arzının son yıllarda hızla arttığı İstanbul ve Ankara'da satışlar 2015 yılına göre gerilerken, İzmir'de artış gösterdi. İzmir’de konut satışları 81 bin 316’ya çıktı.

Elazığ Kovancılar'da gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Ankara'da Elazığ Milletvekilleri ite birlikte yaptığı temasları neticesinde ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi için ilk kazma vuruldu.

kovancılar 2015 projeleri Haberi

kovancılar 2015 projeleri

Hacı Akpınar, "Bir taraftan borç ödüyor diğer taraftan hizmet ediyoruz. 8 tane yeni araç alarak araç filomuzu genişletiyor ve yeniliyoruz. Bunun yanında yerini ve projesini hazırladığımız atık su arıtma tesisini de 6 milyon gibi büyük rakamı DSİ Bölge Müdürlüğümüz, Bakanlığımız ve müdürlüklerimiz ile görüşme yaparak hibe yoluyla ilçemize kazandırıyoruz. Parke fabrikamızda günlük 280 metrekare kilitli parke taşı üretiyoruz. Toplamda 71 bin metrekare kilitli parke yaparak yollarımızı kilim gibi dokuyor sokaklarımızı ve caddelerimizi modern bir hale getiriyoruz." İlçenin yeni imar planını hazırladıklarını ifade eden Akpınar, şunları söyledi: "Önümüzdeki aylarda ihalesini gerçekleştireceğiz. Sosyal belediyecilik adına hizmetlerimizi durmaksızın gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayında 730 aileye gıda yardımı yaptık. İlçe merkezinde bulunan dar gelirli öğrencilerimize 200 çift kışlık ayakkabı alarak destek sağladık. Üniversitede okuyan öğrencilerimize...