13 / 05 / 2024

köy evine banka kredisi

köy evine banka kredisi

Konut kredisi, Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki, köydeki eve kredi verilir mi?

Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldı!

Şarkıcı Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldığını dile getirdi. Çelik köy evine tadilat yaptıracak.

Yılmaz Vural'ın Kadıköy'deki evine hırsız girdi!

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın Kadıköy Göztepe'deki evine hırsız girdi. Hırsızların televizyonu çaldığı öğrenildi...

Yenitepe Kadıköy'de banka yok, faiz yok!

1+1'den, 5+2'ye kadar daire alternatifleri sunulan Yenitepe Kadıköy projesinde peşinat , banka ve faiz olmadan 60 ay 6 bin TL'den başlayan taksitle ödeme yapılabiliyor..

Antalya Club Phaselis tatil köyü icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı Club Phaselis tatil köyü, banka borçları nedeniyle 88 milyon 943 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe Kadıköy Residence fiyat listesi!

Yenitepe Kadıköy Residence fiyat listesi 621 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yenitepe Kadıköy Residence'ta banka kredili veya firma bünyesinde vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor...

Kadıköy Four Winds Residence güncel fiyatları!

Kadıköy Four Winds Residence güncel fiyatları 498 bin dolardan başlıyor. Yaşamın başladığı Four Winds Residence projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Kadıköy Park Residence Cadde satış ofisi!

Kadıköy Park Residence Cadde satış ofisi telefon numarası 0216 504 18 80 olarak belirlendi. Hemen teslim edilen projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Kentsel dönüşümde ek hak uygulaması Kadıköy'de projeleri artırdı!

2016 başına kadar sürecek kentsel dönüşümde yüzde 25'lik ek hak uygulaması, Kadıköy'ü bin 300'ün üzerinde projeyle şantiyeye çevirdi. Buna göre 80 metrekarelik bir hak sahibi yeni binada 116 metrekarelik evine 1 oda daha ekleyebiliyor.

Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim!

Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim için 0216 360 06 56 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sunan projede 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer veriliyor.

Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta satılık!

Ödemelere göre banka kredisi kullanılabilen projede toplam 446 adet daire yer alıyor. Proje 3 blok halinde inşa edilecek. Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta satılık tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyatları!

Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 446 adet konut ve 34 adet mağaza yer alıyor.

1997 yılında Ataköy Marina'ya karşılık Almanya'da banka teklifi!

1997 yılında Oyakbank ile Vakıfbank arasında bir takas görüşmesi yaşanmış. Oyakbank, Ataköy Marina Tesisleri'ne karşılık ''Almanya'da banka kurma'' girişimi içinde olan Vakıfbank'a, Almanya'da sahibi olduğu Oyak-Anker Bank'ı vermeyi önermiş.

Siyah Kalem Köy Evleri fiyatları!

Siyah Kalem Köy Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Maslak'a 20 dakika uzaklıkta bulunan projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

köy evine banka kredisi Haberi

köy evine banka kredisi

Köydeki eve kredi verilir mi?

Konut kredisi, Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak karşımıza çıkıyor.


Bu krediyi kullanmak isteyen kimselerin başvuru koşullarına sahip olmaları gerekiyor.Aynı zamanda kredi kullanılmak istenilen evin de aranan bazı koşulları taşıyor olması gerekiyor.


Taşınmazın özellikleri, ekspertiz tarafından hazırlanan bir rapor ile tespit ediliyor. Banka bu rapora ve kişinin gelir durumu ile kredi notuna bakarak kredi başvurusuna olumlu ya da olumsuz yanıt veriyor. Peki, köydeki eve kredi verilir mi?


Konut kredisi için aranan özellikler bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Kimi zaman bankaların köydeki evler için başlattığı bir kampanya bulunabiliyor.


Buna karşın Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bu konuda bazı projeleri olabiliyor. Örneğin, köy evini yöresel mimariyle yapana destek vermek için çalışmalar yapılıyor.


Projeyi uygulayanlara 5...