22 / 05 / 2024

köy garajı kira

köy garajı kira

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda köy garajının 2030 yılına kadar kira karşılığı Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetlerine (MOTAŞ) verilmesi kabul edildi.

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Batman Kesmeköprü Köyü sakinleri kira ve çadırdan kurtuluyor!

5 sene önce Prof. Dr. Veysel Eroğlu-Ilısu Baraj Gölü altında kalan Kesmeköprü Köyü’nün yeni yerleşim alanında ilk konut yükseldi. 124 Haneli Kesmeköprü Köy Muhtarı İdris Dezen; "6 ay gibi kısa bir zamanda 165 dönümlük alana 124 konut inşa edileceğini söyledi.

Ev sahiplerinin yüksek kira pişmanlığı! Kiralar ödenmiyor, evler hor kullanılıyor!

Yüksek kira fiyatları pişmanlıkları da beraberinde getirdi. Yükselen kiraları kar olarak gören mülk sahiplerinin ‘ödenmeyen kiralar' ve ‘hor kullanma' şikayetlerinde patlamalar yaşandı. İşte kiralık konut piyasasındaki son durum...

Kira alt grubundaki aylık yükselişler şubatta güçlü seyretti!

Merkez Bankası Şubat Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu'nu yayımladı. Kira alt grubundaki aylık yükselişler şubatta güçlü seyretti.

Berlin'deki yüksek kira fiyatlarına Viyana modeli önerisi!

Almanya’nın başkenti Berlin’in gündemi, yüksek kira bedelleri. Bu çerçevede halk, bugün yalnızca genel seçimler için değil, yeni eyalet yönetimini seçmek ve konut krizine karşı harekete geçmek için de sandık başında. 

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir senedir faaliyet gösteremeyen Kadıköy esnafını dinledi. Esnaf kiralarını ödeyememekten yakındı. 

Kadıköy'deki Öykü Sahne kira borçları sebebiyle kapanıyor!

2010 yılının Mayıs ayında Tiyatro Açıkça tarafından İstanbul Kadıköy’de açılan tiyatro sahnesi Öykü Sahne, koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde birikmiş kira borçları sebebiyle kapanma kararı aldı.

Kadıköy Rexx Sineması yüksek kira nedeniyle kapanıyor!

59 sene önce Reks adı altında kapılarını açan, 1996'dan bu yana da Rexx ismiyle binlerce filmi izleyicilerle bir araya getiren sinema, kapılarını yüksek kira nedeniyle kapatıyor.

Almanya'da yüksek kira, göçe zorluyor!

Almanya’da büyük şehirlerde yaşayan, yüksek kira yükünden kurtulmak isteyenler, yaşadıkları bölgeleri terk edip kiraların düştüğü yerleşim merkezlerine taşınıyorlar. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü binası için rekor kira ödemesi!

Sayıştay raporuna göre, Euro üzerinden sözleşme imzalayan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün İstanbul Karaköy’de yer alan binasının 3 yıllık maliyeti 14 milyon TL'ye ulaştı.

Nivo İstanbul’da 2 yıl kira garantisi!

200 milyon dolarlık yatırım bütçesiyle hayata geçirilen Nivo İstanbul projesi müşterilerine 2 yıl kira garantisi sağlıyor. 

İş Modern'de 3 yıl kira garantisi!

Sinpaş İş Modern projesinde 3 yıl kira garantisi sunuluyor. Kampanya için son tarih 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

köy garajı kira Haberi

köy garajı kira

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda şubat ayı Meclis toplantısı düzenlendi.


Toplantıda, gündemdeki maddelerin bir kısmı görüşülerek karara bağlanırken, bir kısmı ertelendi, bir kısmı da görüşülmek üzere ilgili komisyonlara gönderildi.


Gündem maddeleri arasında bulunan yeni ilçe ve köy garajının 2030 yılına kadar belirlenen kira karşılığında MOTAŞ devrine karar verildi.


Battalgazi ilçesi Hacıyusuflar Mahallesinde bulunan parselin, elektrik borcuyla, Hacıyusuflar Sulama Kooperatifine devrinin komisyon raporu doğrultusunda kabul edildiği toplantıda, ayrıca serbest geçiş kartlarından, postacılarla Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından belirlenen geçici görevlilerin yararlanması kararlaştırıldı.


Toplantıda ayrıca, Arapgir ilçesindeki Namık Gedik Caddesi'ndeki koruma alanında yer alan sokakların sağlıklaştırılması ve tarihi Mir Liva Camisi çevre düzenlemesinin Büyükşehir Belediyesince yapılması da karara bağlandı.



Malatya Bu...