19 / 05 / 2024

Köy reklam filmi

Köy reklam filmi

Köy projesi "Şehrin doğası" sloganıyla tanıtılıyor. Yüzde 1 peşinat ve yüzde 1 KDV oranıyla ödemelerin yapıldığı projede lansmana özel fiyatlarla sunuluyor. Projede 1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor.

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...

Çanakkale Kayadere Köy Okulu yenilendi!

Kale 1915 "Yaşam ve Konut Projesi", Vizyon Reklam ve Kayadere Muhtarlığı işbirliğinde tadilatı gerçekleştirilerek yenilenen eski Kayadere Köy Okulu, Halk Eğitim Merkezi adına kullanılmak üzere hizmete açıldı.

Zingat.com ilk reklam filmi Sana Yalan Söylediler yayınlandı!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un ilk reklam filmi ‘Sana Yalan Söylediler’ yayına girdi. Zingat.com; Nezih Muhit, Şehir Merkezi ve Taşınmaya Hazır Daire olmak üzere üç farklı konseptle izleyiciyle buluştu. Ev arayanlar artık Zingat.com ile doğru evine kavuşuyor.

Nef 39 Seyrantepe reklam filmi yayında!

Nef 39 Seyrantepe reklam filmi yayında. Toplamda 150 adet daireden meydana gelen projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Emlakbank Bahçeşehir reklam filmi!

90lı yılların en önemli konut projelerinden Bahçeşehir bakın nasıl lanse edilmişti. İşte Emlakbank Bahçeşehir reklam filmi...

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükran Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Hasanpaşa, Fikirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi 3 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile, İlyas Tuzinoğlu Müdürlüğü 'nde, Bayrampaşa'da kuruldu.

Mustafa Emina Sandal çifti Köy projesi reklam filminden 1 milyon TL kazandı!

Köy hayatının anlatıldığı reklamlarla ekranda boy gösteren Mustafa- Emina Sandal’ın bu anlaşmadan 1 milyon lira kazandığı öğrenildi. Çift 2 yılda farklı firmaların reklam yüzü olup, hatırı sayılır bir servet edindi.

Mustafa-Emina Sandal Siyahkalem Köy reklamından 1 milyon TL kazandı!

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal sadece albümleri, şarkıları ve televizyon programlarıyla değil rol aldığı Reklamlarla da adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü çift Siyahkalem Köy projesinin reklamından 1 milyon TL kazandı..

Köy projesinin reklamında Mustafa Sandal rol aldı!

Satış sürecinin devam ettiği Köy projesinin reklamında Mustafa Sandal rol aldı. Zekeriyaköy'de inşa edilen projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Köy reklam filmi Haberi

Köy reklam filmi

"Şehrin doğası" sloganıyla satış sürecine devam eden Köy projesi, Siyahkalem İnşaat ile Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje yatay mimari ile tasarlanıyor. 


1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Siyahkalem Köy projesinde 3,5 kilometrelik koşu parkuru, spor alanları, çocuk alanları ve Çarşıköy Alışveriş Merkezi ile Zekeriyaköy'de inşa ediliyor.


Leed Neighborhood Sertifikası'na sahip olan Siyahkalem Köy projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede 1.167 tane daire yer alıyor.


Siyahkalem Köy projesinin ödeme planına göre yüzde 1 peşinatla ödeme yapmak mümkün. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Siyahkalem Köy projesinde 20 adet apartman dairesi, 584 adet çift dubleks daire, 74 adet sıra evler, 68 adet ikiz villa ve 21 adet müstakil villa bulunuyor. 


Siyahkalem Köy projesi lokasyon olarak Maslak 'a...