27 / 04 / 2024

Köy Zekeriyaköy ne zaman teslim

Köy Zekeriyaköy ne zaman teslim

İstanbul Sarıyer -Zekeriyaköy’de hayata geçirilen projede ilk etap teslim edildi. Banka kredisiz 60 ay yüzde 0.98 vade fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede çalışmalar devam ediyor.

Zekeriyaköy Köy ödeme tablosu!

Zekeriyaköy Köy ödeme tablosu kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Daire teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan proje 1.3 milyar dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.

Zekeriyaköy Köy satılık daire!

Zekeriyaköy Köy satılık daire tipleri arasında 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı seçenekler mevcut. Proje 1.3 milyar lira yatırım bedeli ile yükseliyor.

Köy Zekeriyaköy güncel fiyat listesi!

Köy Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede daireler 555 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Köy Zekeriyaköy güncel fiyat listesi...

Köy Zekeriyaköy satış listesi!

Köy Zekeriyaköy satış listesi metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Toplam 1.167 tane daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Köy Zekeriyaköy ödeme planı!

Köy Zekeriyaköy ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 1.167 adet konuttan meydana gelen proje, 13 milyar TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 daireler bulunuyor.

Köy Zekeriyaköy daire fiyatları!

Köy Zekeriyaköy projesinde teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 1 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. İşte Köy Zekeriyaköy daire fiyatları...

Köy Zekeriyaköy satış ofisi!

Köy Zekeriyaköy projesinde teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede toplam 1167 tane daire yer alıyor. Köy Zekeriyaköy satış ofisi telefon numarası 0212 202 64 64.

Köy Zekeriyaköy fiyatlar!

Köy Zekeriyaköy projesinde 1.167 tane daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 6 oda 1 salona kadar tasarlandı. İşte Köy Zekeriyaköy fiyatlar...

Köy Zekeriyaköy projesi satışa sunuldu!

BUGÜNE kadar altyapı ve eğitim alanlarındaki inşaat faaliyetleriyle tanınan Siyahkalem Mühendislik, Emlak Konut GYO ortaklığıyla Zekeriyaköy'de hayata geçirilen 'Köy Zekeriyaköy' projesini satışa sundu.Projede ilk fazın teslim tarihi 2016

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değerleme raporu...

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Konya Sonsuz Şükran Köyü’ne yeni kerpiç evler geliyor!

Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde yeni kerpiç evler yapılması için çalışmalara başlandı.

Köyüne izinsiz konut yapana ceza yağacak!

Kıyılardan mera ve yaylalara kadar ülkenin neredeyse tamamının imar sisteminde değişiklik öngören yeni Tapu Kanunu yasa teklifi taslağı, köyüne izinsiz konut yapan ve konutunu izinsiz onaranlara da ceza getiriyor.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Gedikli Mahallesi (Köyü)’ne inşa edilecek olan konağın ihalesi yapıldı.

Köyüne dönmek isteyene arsa desteği!

Sivas Valisi Gül, köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını açıkladı...

İzmit Sepetçi Köyü'ne konak ve köy müzesi inşa ediliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Sepetçi Köyü’nde hayata geçirilen konak ve köy müzesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Köy Zekeriyaköy ne zaman teslim Haberi

Köy Zekeriyaköy ne zaman teslim

Sarıyer -Zekeriyaköy’de inşa edilen proje Hopkins Architects tarafından yatay mimaride tasarlandı. İlk etabın teslim edildiği projede ikinci etabın 2019'da teslim edilmesi öngörülüyor. 

KÖY Zekeriyaköy'de 60 ay yüzde 0.98 vade fırsatı ile ödemeler yapılıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar 3+1'lerde 1 milyon 722 bin TL'den başlıyor. 

1.088 adet konut, 68 adet ticari üniteden meydana gelen KÖY projesi 1,3 milyar TL yatırım değerine sahip.

KÖY Zekeriyaköy projesinde restoranlar, kafeler, organik pazar, sinema kompleksi, süpermarket, veteriner bulunuyor. 
 
ÇarşıKÖY’ün yanı sıra projede anaokulu, ilköğretim okulu, sağlık merkezi,  yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor. 

  
 
Köy Zekeriyaköy lokasyon olarak;

KÖY - Maslak 15 dakika

KÖY - Hacıosman 10 dakika

KÖY - Sarıyer İDO 10 dakika

KÖY - İstinyepark 20 dakika...