18 / 05 / 2024

köyceğiz satışları

köyceğiz satışları

Sinpaş Yapı, Sancaktepe'deki 6'ncı yatırımında köy hayatını İstanbul'a taşıdı. 180 milyon liralık projenin yarısı şimdiden satıldı 40'ıncı yaşını kutlayan Sinpaş Yapı, Sancaktepe'deki altıncı yatırımı için çalışmalara başladı.

Konut sektöründe düşük nabız: Kredi faizleri yükseldi satışlar çakıldı! 

Konut kredisinin yükselmesi ve bankaların kredi musluğunu kısması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Bu kapsamda İZEKO Başkanı Güleroğlu, konut kredisi faiz oranlarının aşağı çekilmesi ve limitlerin de yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Bankalar kredi musluğunu kıstı, konut satışları çakıldı! Gayrimenkulcüler bankalarla masada!

Bankaların kredi musluklarını kısması, faizlerinin yüzde 3’lere kadar tırmanması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Sektörün canlanması için gayrimenkulcüler uygun faizli kredi için harekete geçti. İşte detaylar...

Gardenia Ayvalık'ta satışlar başladı! Yeni proje! 

Gardenia Ayvalık projesinde konut satışları başladı. Peki Gardenia Ayvalık'ta hangi tip konutlar var? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Konutta faiz rekoru kırıldı! Satışlar ne olacak?

Konut kredisi faizi aralık ayının ilk haftasında kasım ortalamasının neredeyse 2 puan üstünde seyretti. Bundan sonra konut satışları nasıl ilerleyecek? Faizler artmayı sürdürecek mi?

ABD'de Aralık ayı konut satışları yüzde 3.6 arttı!

ABD'de Aralık mevcut konut satışları aylık yüzde 3.6 yükselirken beklentilerin üstüne çıktı. Kasım ayında yüzde 1.7 düşen mevcut konut satışlarının Aralık'ta yüzde 1.3 yükselmesi planlanıyordu.

Sinpaş Köyceğiz 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Köyceğiz Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Konut kredi faiz oranları düştükçe kredili satışlar artıyor!

Konut kredisi faiz oranlarının düşmeye başlaması ile konut satışlarında bekleyen taleplerde patlama yaşandı. Kredili konut satışları geçen seneye oranla Kasım ayında yüzde 724 arttı. 

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

Lojman satışlarına avantajlı düzenleme!

Geçtiğimiz yıl satışa çıkarılmalarına karar verilen 108 bin kamu lojmanının 3 bini satıldı. Kalan lojmanlar için Bakanlık tarafından satışları daha cazip hale getirmek için 120 ay taksitle ödeme imkanı getirildi…

köyceğiz satışları Haberi

köyceğiz satışları


Sinpaş Yapı, Sancaktepe'deki 6'ncı yatırımında köy hayatını İstanbul'a taşıdı. 180 milyon liralık projenin yarısı şimdiden satıldı 40'ıncı yaşını kutlayan Sinpaş Yapı, Sancaktepe'deki altıncı yatırımı için çalışmalara başladı.


Satış değeri 180 milyon lirayı bulan projede köy hayatı İstanbul'a taşınacak. 

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, 24 bin metrekarelik alanda yapılan 291 konutluk projenin doğal hayat özlemi çekenler için tasarlandığını söyledi. Köyceğiz'de konutların yüzde 50'sini sattıklarını belirten Çelik, "Burada, diğer projelerimizde olduğu gibi yeşil alan ve su öğelerine geniş yer verdik. Projeyi 2 bin 500 metrekarelik biyolojik bir gölün etrafına yerleştirdik. Köy kahvesi, çeşmesi, meydanı, taş dokusu ve çınar ağaçları ile sıcak bir ortam yaratacağız" dedi. 


Sinpaş bünyesinde faaliyet gösteren Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik ise 5 ila 11 katlı bloklara yer...