17 / 05 / 2024

köye ulaşım kesildi

köye ulaşım kesildi

Van, Muş, Bitlis ve Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle halen 289 köyle ulaşım sağlanamıyor

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

İBB'nin ulaşım yetkileri kısıtlanıyor mu?

Resmi Gazete’de açıklanan “Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) üye sayısı artırıldı...

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Konut kredisi kullanımı Ekim sonunda 191 milyar TL'ye ulaştı!

BDDK verilerine göre bankacılık sektörünün kredi hacmi, 25 Ekim itibarıyla 2 trilyon 562 milyar 750 milyon liraya geriledi. Aynı dönemde konut kredisi kullanımı da 191 milyar TL’ye ulaştı...

Kahramankazan'da 40 köye yarım milyonluk yatırım!

Kahramankazan Belediyesi 40 köye 4 aylık süreçte yarım milyonluk yatırım yaptı. Köy konaklarından camilere, mezarlıklardan yollara kadar tüm noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım!

Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 28 Aralık'ta açılıyor. Peki Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım bilgisi...

Gayrimenkul Yatırım Fonları 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacak!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün büyük çıkışı menkul kıymetleştirme ile gerçekleşeceğinş söyleyen BYY Finans Kurucu Ortağı Bekir Yener Yıldırım, Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) büyüklüğünün 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacağını söyledi.

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Karayel tarafından kuruldu. 

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

2018'de ulaşıma 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son 15 yılda 380 milyar 200 milyon liralık yatırım yapıldığını vurguladı. Arslan, gelecek yıl ise 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacağını ifade etti. 

Hakkari'ye 2.3 milyar liralık yatırım!

Hakkari'ye 2.3 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hakkari'nin her tarafı imarla buluştu" dedi.

köye ulaşım kesildi Haberi

köye ulaşım kesildi

     İl Özel İdaresi Karla Mücadele Birimi'nden alınan bilgiye göre, kar yağışı sonrası Van merkez ve ilçelerde, 174 köy yolu ulaşıma kapandı. 

     Kentte yağışın etkisini yitirdiği bölgelerde, yol açma çalışmalarının 80 iş makinesi ve 150 personelden oluşan 15 ekip ile aralıksız sürdüğü bildirildi. 

     Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmurun beklendiği kentte, en düşük hava sıcaklığının sıfırın altında -1 derece, en yüksek 4 derece olarak tahmin edildiğini belirtti. 

     

     -Muş- 

     

     Muş'ta, kent merkezi ve ilçelere bağlı 57 köyle ulaşım sağlanamıyor. 

     İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, kar nedeniyle ulaşıma kapanan yolları açmak için çalışmaların 13 ekip, 75 personel, 2 kar savurma aracı, 8 kepçe,...