02 / 05 / 2024

Köylere hizmet götürme birliği ihalesi katılım kuralları nelerdir

Köylere hizmet götürme birliği ihalesi katılım kuralları nelerdir

Köylere hizmet götürme birliği ihale yönetmeliği kapsamında yer alan hükümlere göre köylere hizmet götürme birliği ihalesi katılım kuralları nelerdir? İşte ihaleye Katılım Kuralları ve ihaleye katılamayacak olanlar...

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

Almanya’da konut fiyatları fahiş oranda artınca Almanlar köylere göç etmeye başladı!

Büyük kentlerde konut fiyatlarının fahiş oranda artmasından sonra Almanlar, köylere yönelmeye başladı. Ayrıca, evden çalışma sistemi de köye göçü hızlandırdı.

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira? Ayrıntılar gelmeye başladı

Yıl sonunun yaklaşmasıyla gözler yeni asgari ücrete çevrildi. 2024 asgari ücretin ne kadar olacağı sorusu gündemden düşmüyor. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira?

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Akaryakıt alacaklara müjde! İşte 28 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında meydana gelen son gelişmeler araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. İşte 28 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına çok şaşıracaksınız! İşte 21 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına dair son detaylar merakla araştırılıyor. İşte 21 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Gölcü Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gölcü Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Hüseyin Gölcü tarafından kuruldu!

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te İpek Sunay ve Mustafa Bora Başol ortaklığında kuruldu.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Güntaş tarafından kuruldu.

Köylere hizmet götürme birliği ihalesi katılım kuralları nelerdir Haberi

Köylere hizmet götürme birliği ihalesi katılım kuralları nelerdir

Köylere hizmet götürme birliği ihalesi katılım kuralları!

Köylere hizmet götürme birliği ihalesi yönetmeliğine göre köylere götürülen hizmetler arasında; bakım ve onarım, taşıma, araştırma ve geliştirme, muhasebe, danışmanlık, etüt ve proje, harita ve kadastro, imar uygulama, her ölçekte imar planı, tanıtım, basım ve yayım, temizlik, yemek hazırlama ve dağıtım, sergileme, meslekî eğitim, fotoğraf, film, fikrî ve güzel sanat, bilgisayar sistemlerine yönelik hizmetler ile yazılım hizmetlerini, taşınır ve taşınmaz mal ve hakların kiralanması gibi hizmetler yer alıyor.


Yukarıda bahsi geçen yönetmelikte yazılı usul ve şartlarla mal ve hizmet alımı ile yapım, kiraya verme, mülkiyetin üzerinde sınırlı ayni hak tesisi, trampa ve satım işlerinin istekliler arasından seçilecek birisi üzerine bırakıldığını gösteren ve ihale yetkilisinin onayını müteakip, gerekiyor ise sözleşmenin imzalanması ile tamamlanan işlemler, ise...