27 / 04 / 2024

köytaş arazisi avm oluyor

köytaş arazisi avm oluyor

Aydın Nazilli'de 1976 yılında temeli atılıp, 1979 yılında tekstil üretimine başlayan ve 388 kişiyi istihdam eden KÖYTAŞ A.Ş 'nin arazisine bölgenin en büyük AVM'sini kurulması planlanıyor..

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı? Bugün AVM'ler kaçta açılacak 2022? Kurban Bayramı AVM çalışma saatleri 2022!

Kurban Bayramı'nın ilk gününde alışveriş yapmak ve AVM'ye gitmek isteyen vatandaşlar, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bayramın ilk günü AVM'ler açıkmı? Bugün AVM'ler açık mı 2022? AVM'ler bayramda açık mı? Bayramdan sonra AVM'ler açık mı? İşte detaylar..

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2022? Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? AVM'ler yılbaşında kaçta açılacak? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanacak?

Akiş GYO, Aralık ayında AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'de bulunan kiracılarına, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere kira desteği sağlayacak.

Yeni kısıtlamalar AVM'deki kiracıları nasıl etkileyecek?

Koronavirüs salgınıyla birlikte yürürlüğe giren yeni kısıtlamalar, yeme-içme faaliyetlerini barından AVM sektörünü etkilemesi bekleniyor. Özellikle kiracılar kısıtlama sonrasında hayata geçecek yeni planları bekliyor.

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Artık AVM yapılmaz 'uydu ofis'ler geliyor!

Avi Alkaş, "Türkiye’de bu koşullarda artık kolay kolay AVM yapılamaz" diyor. Alkaş, ofis şirketlerinin ‘Benim 5-7 bin metrekare alanım var. Bunun yarısını kullanacağım. Önümüzdeki 6-8 ay siz bunun kalan yarısını işletir misiniz’ şeklinde taleplerinin olduğunu söylüyor...

AVM'ler bayramda açık mı 2020?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını alışveriş merkezlerini de etkiledi. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2020? Alışveriş merkezleri bayramda açık olacak mı? AVM'ler Ramazan Bayramı'nda açık mı?

Sağlık Bakanlığı'ndan AVM açıklaması!

Sağlık Bakanlığı, koronavirüse karşı AVM'lerde alınması gerekenleri önlemlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Batman Açık Hava Outlet AVM geliyor! 

Batman Açık Hava Outlet AVM projesinde, 5 yıldızlı otel, 60 dükkanlı AVM ve 4 salonlu kongre merkezi yer alacak. Batman Açık Hava Outlet AVM, Batman Merkez'de hayata geçiriliyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

köytaş arazisi avm oluyor Haberi

köytaş arazisi avm oluyor

Nazilli'de 1976 yılında temeli atılıp, 1979 yılında tekstil üretimine başlayan ve 388 kişiyi istihdam eden KÖYTAŞ A.Ş, küllerinden doğuyor. 1999 yılında borçlan yüzünden kapatılan ve alacaklarına karşılık Halkbank'a devredilen KÖYTAŞ A.Ş, geçen 15 Nisan'da açık artırma usulüyle Nazilli Tekstil'e satılmıştı. Nazilli Tekstil, bir döneme damgasını vuran KÖYTAŞ A.Ş'nin 67 dönümlük arazisi üzerine bölgenin en büyük AVM'sini kurmak için kollan sıvadı. Açık artırmada 8 milyon 579 bin 500 TL tutarındaki ihale bedelinin tamamını ödeyerek fabrikanın mülkiyetini satm alan firma ortaklarından Ahmet Günver, "Her geçen büyüyen Nazillimizin ihtiyaçlarına, ekonomisine, istihdamına katkı sağlayan, örnek gösterilecek bir yer olmasını sağlamak için yatırıma başladık. 


100 milyon liralık yatırım Nazilli'yi de kalkındıracak" dedi. 

Günver, "14 yıl atıl kalan ve içi Günver, Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir döneme damgasını...