05 / 05 / 2024

Koza Grup adres

Koza Grup adres

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Demir Grup Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Grup Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Akın tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638 Sokak Akkoza Evleri Begonya'da kuruldu.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Koza Grup Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi, Orçun Ulutürk, Burcu Talay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Açelya Sokak'ta kuruldu.

Mesa Grup Mesa Koza 66 fiyatları!

Mesa Grup Mesa Koza 66 fiyatları 473 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 240 bin TL'ye kadar yükseliyor. Toplam 362 adet daireden oluşan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde yayılıyor.

Mesa Koza 66 Mesa Grup iletişim!

Mesa Koza 66 Mesa Grup iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0312 291 50 16 olarak belirlendi. 2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin fiyatları 473 bin TL'den başlıyor.

Mesa Grup Mesa Koza 66 teslim tarihi!

Mesa Grup Mesa Koza 66 teslim tarihine göre dairelerde 30 Eylül 2016'da yaşam başlayacak. 2 blok şeklinde yükselen projede kule bloğunda 156 adet daire yatay bloğunda ise toplam 206 adet daire toplamda ise 352 adet daire bulunuyor.

Mesa Grup Mesa Koza 66 iletişim!

Mesa Grup Mesa Koza 66 iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0312 291 50 16 olarak belirlendi. Lansman tarihinin 1 ve 2 Nisan 2015 günü olarak belirlendiği proje Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde hayata geçiriliyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

AB Yaşam Evleri adres!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen Güneşli AB Yaşam Evleri konut projesi 147 adet daireden meydana geliyor. AB Grup İnşaat imzası taşıyan AB Yaşam Evleri adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Koza Grup adres Haberi

Koza Grup adres

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...