30 / 04 / 2024

Kozağaç Zermeram satış ofisi telefon

Kozağaç Zermeram satış ofisi telefon

Zermeram Konutları 2+1'den 6,5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği projede firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksit yapılıyor. Peki Zermeram nerede?

Zermeram Evleri Konya satılık!

Zermeram Evleri Konya satılık daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Seha Yapı imzası taşıyan proje 300 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Konya Zermeram Seha Yapı satılık!

Konya Zermeram Seha Yapı satılık ev fiyatları dairelerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. 1. etabında 353 konutun satışa sunulduğu proje 3 etap halinde hayata geçirilecek.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ açık satış nedir? İşte satış ilanları!

TOKİ açık satış duyurularını sitesinde yer alan satışlar sayfasından açıklıyor. Açık satış duyurularında vatandaşlar konutları başvuru önceliğine göre değerlendiriliyor. İşte açık satışla ilgili merak edilen tüm bilgiler...

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Nasıl başvurulur?

TOKİ kura çekilişleriyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle elde kalan konutlar da açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki açık satış yöntemi nedir? İşte detaylar...

Doğa Koleji satıldı mı?

Doğa Koleji satılmadı. Okullar rezil durumda. Maaşlar ödenmiyor. Öğretmenler de çalışanlar da perişan. Öğrenciler ve velileri şaşkın.

TOKİ'nin 24 ilde bin 936 konutu açık satışta!

TOKİ tarafından açık satış yöntemi ile 24 ilde satışa sunulan bin 936 konut için başvurular devam ediyor. Ayrıca Samsun Vezirköprü'de 264 konut kura yöntemiyle, Kırşehir'de 53, Konya'da ise 2 konut pazartesi günü açık satış yöntemiyle satılacak...

TOKİ açık satış yöntemi nedir ve nasıl ev alınır?

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Açık satış yöntemi ile nasıl ev alınır? İşte açık satış yöntemi ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Ucuz konut üretim çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 3 bin 20 konutun açık satış yöntemiyle satılacağını açıkladı. Peki TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Tarihi İshak Paşa Hamamı satışında müşteri mi kızıştırılıyor?

İstanbul Sultanahmet'te, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

TOKİ Mamak 3. Etap'ta 9 daire 5 Kasım'da açık satışa çıkıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 3. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 9 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Başvurular 5 Kasım'da başlıyor...

TOKi’den herkese açık satış rüzgârı!

Alt gelir grubunun konut sahibi olmasını kolaylaştıran TOKİ, kurasız, bankasız ev sahibi olmak isteyenlere ‘açık satış’ yöntemiyle pek çok şehirde avantajlar sunuyor...

Kozağaç Zermeram satış ofisi telefon Haberi

Kozağaç Zermeram satış ofisi telefon

Zermeram Evleri Seha Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 3 etap halinde yükselen projede yüzde 25 peşinde kalan bedel için vade farksız 48 ay firma bünyesinde taksit imkanı sağlanıyor. 


"Zermeram nerede?" sorusuna Konya Meram Kozağaç Mahallesi yanıtını verebilmek mümkün. Projede 1.077 daire, 36 adet villa, 14 adet set altı dubleksi ve 9 adet yalı bulunuyor. 


Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanan Zermeram Konya'da daire fiyatları 295 bin TL'den, villa fiyatları ise 1 milyon 692 bin TL'den başlıyor. 


Konut tiplerinin 2 oda 1 salondan 6,5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edildiği Zermeram Kozağaç Evleri 300 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Projenin 1. etabının 36 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. 


Zermeram Konya'da meyve bahçeleri, yürüyüş yolları, spor alanları, fitness, seyir terası, çarşı, sauna,...