08 / 05 / 2024

kozaklı fikret aktekin ortaokulu

kozaklı fikret aktekin ortaokulu

İstanbul’ da yaşayan Nevşehirli hayırsever iş adamı İsmet Aktekin, Nevşehir’ in Kozaklı ilçesinde kız öğrenci yurdu yaptırdı, Nar beldesinde bulunan bir ortaokulu ise restore ettirdi...

Artvin Tevfik Fikret Caddesi asfaltlanıyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, Musazade Mahallesi PTT Arhavi Şubesi arkası olarak bilinen bölgenin Tevfik Fikret Caddesi ve devamında Muzaffer Çavuş Caddesi ile Ali Cordan Sokak’ta devam ediyor.

Fikret Otyam’ın mirası paylaşılamıyor!

Duayen gazeteci-ressam Fikret Otyam’ın paha biçilemeyen mirası 3 kızı ve eşi arasında hukuk savaşına neden oldu. Kızlarının başvurusu ile Otyam’ın iki evinde bilirkişi tespiti yapıldı.

Fikret Öztürk: Turizm yatırımlarına ara verdik!

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Opet'in yüzde 50'sini Koç Holding'e sattıktan sonra turizm yatırımlarına odaklanan Fikret Öztürk, bu alandaki yeni yatırımlara 3-5 yıl ara verdiklerini açıkladı.

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, 88 odalı termal oteli ve arsasını 15 yıllığına kiraya veriyor. Otelin ihalesi 24 Kasım 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Maltepe Fikret Otyam Sanat Evi açıldı!

Maltepe Belediyesi ünlü yazar, ressam ve gazeteci Fikret Otyam’ın adını verdiği sanat evi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıldı.

Fikret Orman: Gelirleri artırmaya yönelik yatırımlar yapacağız!

Başkan Fikret Orman, gelirleri arttırmaya yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Orman: “Büyüyüp güçlenirken, tesisleşiyor ve borçlarımızı yapılandırıyoruz. Bu şekilde devam edip, gelirlerimizi 350-400 milyon dolar seviyesine çıkaracağız.” dedi.

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Cahit Paksoy ve Fikret İnan'ın mal varlıklarına en konuldu!

İhlas Holding eski Üst Yöneticisi Cahit Paksoy ile Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın da bulunduğu 41 şüphelinin mal varlıklarına el konuldu.

İşte Fikret İnan bu yüzden tutuklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş'ında aralarında bulunduğu 4 şüphelinin tutuklanma gerekçeleri ortaya çıktı.

Fikret İnan teslim oldu!

FETÖ soruşturması kapsamında daha önce adliyeden firar ettiği iddia edilen Fİ YAPI'nın sahibi ünlü işadamı Fikret İnan, teslim oldu.

İstanbul Grand Airport'un acı günü: Fikret Kefa Akçayoğlu vefat etti!

İstanbul Grand Airport, Havalimanları Adi Ort. Tic. İşletmesi CEO'su Yusuf Akçayoğlu'nun annesi Fikret Kefa Akçayoğlu hayatını kaybetti. İGA taziye ilanı yayınlattı.

Fikret İnan adliyeden firar etti mi?

FETÖ operasyonu kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen Fi-Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın adliyeden kaçtığı iddia edildi. İnan’ın avukatı Halil Canbolat Fikret İnan’ın firar ettiği iddiasının doğru olmadığını belirtti.

Fikret İnan adliyeden firar etti!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) maddi destek sağladığı gerekçesiyle Akfa Holding ve bağlı bulunan şirketlere yönelik yapılan operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Fi-Yapı'nın sahibi Fikret İnan'ın teslim olmak için geldiği adliyeden kaçtı.

kozaklı fikret aktekin ortaokulu Haberi

kozaklı fikret aktekin ortaokulu


İstanbul’da yaşayan Nevşehirli hayırsever iş adamı İsmet Aktekin, Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde kız öğrenci yurdu yaptırdı, Nar beldesinde bulunan bir ortaokulu ise restore ettirdi. Kozaklı’da yaptırdığı 110 öğrenci kapasiteli yurt binasına anne ve babasının ismi olan Hanife-Tevfik Aktekin, restorasyonunu üstlendiği ortaokula ise ağabeyi Fikret Aktekin’in ismini verdi. Her iki eğitim kurumu da düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.


Merkez ilçeye bağlı Nar beldesindeki Fikret Aktekin Ortaokulu hizmete açılış törenine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Jan. Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, hayırsever İsmet Aktekin, Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Üyesi Tijen Mergen, Doğan Gazetecilik Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Hande Sabuncuoğlu, Doğan Gazetecilik Baba Beni Okula Gönder (BBOG) Projesi Müdürü Nilgün Yorgancılar Erekli, BBOG Proje Danışmanı Nurdan Şahin, daire müdürleri,...