27 / 04 / 2024

kozan 2015 Teknik Destek Programı

kozan 2015 Teknik Destek Programı

Kozan Belediyesi’nin geçtiğimiz ay kabul edilen ‘İmar Mevzuatı Eğitimi’ projesinin sözleşmesi ÇKA imzalandı. Kozan Belediyesi meclis üyelerine verilecek 2 günlük eğitim ile imar mevzuatı hakkında genel bilgilendirme yapılacak.

Kozan'ın İmar Mevzuatı Eğitimi başvurusu ajanstan destek alacak!

Kozan Belediyesi 2016’nın ilk ayında Çukurova Kalkınma Ajansı’ndan (ÇKA) proje desteği almaya hak kazandı. Mevzuat eğitimiyle teknik personelin mesleki bilgisinin arttırılması ve meclis üyelerinin konuyla ilgili olarak bilgilendirilmesi hedefleniyor.

Kare Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Temizlik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Temizlik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zekai Kozan tarafından kuruldu.

2015 yılında 164 bin 327 ihale yapıldı!

Türkiye kamu yönetiminde önemli reformlara imza atarken, çok sayıda firma teknik şartları tamamlayamadığı için binlerce ihalenin iptal edildiği ortaya çıktı. 2015 yılında 164 bin 327 ihale yapılırken, 17 bin 577’si, ihale tarihinden sonra iptal edildi.

Adana Kozan'da İmar Mevzuatı Eğitimi tamamlandı!

Adana Kozan Belediyesi'nin Çukurova Kalkınma Ajansı'nın (ÇKA) 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında, meclis üyeleri ve İmar-Şehircilik Müdürlüğü personeli için düzenlediği 'İmar Mevzuatı Eğitimi' tamamlandı.

Termo Teknik tesis alanını büyütecek!

Termo Teknik, 2015 yılı içerisinde 100 milyon lirayı aşan iç piyasa cirosu elde etti. Salim Çetinkurşun, “Yeni yatırımlarla birlikte tesisimizin alanı 7 bin metrekare artarak 42 bin metrekareye ulaşacak." dedi.

Kozan'ın İmar Mevzuatı Eğitimi başvurusu ajanstan destek alacak!

Kozan Belediyesi 2016’nın ilk ayında Çukurova Kalkınma Ajansı’ndan (ÇKA) proje desteği almaya hak kazandı. Mevzuat eğitimiyle teknik personelin mesleki bilgisinin arttırılması ve meclis üyelerinin konuyla ilgili olarak bilgilendirilmesi hedefleniyor.

Termo Teknik LOGIC Kombi +3 yıl ek garanti kampanyası devam ediyor!

Premix yoğuşmalı kombi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, yoğun talep üzerine, 31 Aralık 2015’de sona eren “+3 yıl ek garanti” kampanyasını 31 Mart 2016’ya kadar uzattı.

Teknik Yapı 13 adet ticari üniteyi satışa çıkardı!

Teknik Yapı, İstanbul'daki projelerinde yer alan 13 adet ticari üniteyi teklif toplama usulüyle satışa çıkıyor. Tekliflerin 25 Aralık 2015 tarihine kadar kabul edileceği projede fiyatlar 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında uygulanacak teknik şartnamelerin yayımlanması tebliği!

Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında uygulanacak teknik şartnamelerin yayımlanması hakkında tebliğ 17 Kasım 2015 tarihinde 29535 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ esasları...

Aykan Teknik İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Teknik İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Alican Bulut tarafından 500 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Esg Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esg Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Salim Erdoğan, Seyfullah Altın, Gürcan Şen, Erdem Berber ve Ekrem Katırcıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Uzman Teknik İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Uzman Teknik İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Yalçın Karabacak tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Beltek Belgelendirme Ve Teknik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beltek Belgelendirme Ve Teknik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Şeyda Uslu tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

TOKİ Adana Kozan 200 yataklı hastane ihalesi 9 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana ili Kozan ilçesi 200 yataklı devlet hastanesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 9 Temmuz 2015 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

kozan 2015 Teknik Destek Programı Haberi

kozan 2015 Teknik Destek Programı

Belediyenin ‘2015 Teknik Destek Programı’ kapsamında başvurusunu yaptığı “Kozan Belediyesi İmar Mevzuatı Eğitimi” şubat ayı içerisinde uygulanacak.Eğitim ile belediyenin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görev yapan 20 teknik personele 5 gün sürecek imar mevzuatı eğitimi verilecek. Ayrıca Kozan Belediyesi meclis üyelerine verilecek 2 günlük eğitim ile imar mevzuatı hakkında genel bilgilendirme yapılacak.


Kozan Belediyesi’nin 2014 ve 2015 ‘te ÇKA’dan geçirdiği projeleri başarılı bir şekilde tamamladığını belirten Başkan Musa Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Geçtiğimiz 2 yılda tamamladığımız 3 ÇKA projesi belediyemizin proje hazırlama ve uygulama süreçlerindeki başarısını ortaya koyuyor. Amacımız bundan sonraki proje dönemlerinde de en az bir proje ile kalkınma ajansımızdan destek almak ve ilçemizin tarihi – kültürel dokusunu koruyan projelere imza atmaktır.”


İmza törenine Kozan Belediye Başkanı Musa...