04 / 05 / 2024

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileme

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileme

Kozan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kozan Şefliği’nin desteği ile Dağılcak mesire alanındaki oturma gruplarını, masaları ve mangal ızgaralarını (ocakları) yeniliyor.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Yamanlar Dağı'ndaki tesis için yeni teklif!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için yeniden teklifte bulundu. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileme Haberi

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileme

Kozan Belediyesi Dağılcak tesislerinde kapsamlı bakım ve onarım çalışması yürütüyor.


Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kozan Şefliği’nin desteği ile Dağılcak mesire alanındaki oturma gruplarını, masaları ve mangal ızgaralarını (ocakları) yeniliyor. Ayrıca ekipler mesire alanı içerisine yeni mangal ocakları da kuruyor.


Belediyeye bağlı Şantiye Şefliği tarafından yapılan 40 adet 3 metrelik masa, 50 adet mangal ocağı ve Milli Parklar Kozan Şefliği tarafından tahsis edilen 70 adet masa Dağılcak mesire alanına yerleştiriliyor.



Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Milli Parklar Kozan Şefliği’nin desteği ile yürütülen geniş kapsamlı yenileme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İşletmesi belediyemiz tarafından yapılan Dağılcak tesisleri bahar ve yaz aylarında ilçemizin en...