06 / 05 / 2024

kozan inşaat denetimleri

kozan inşaat denetimleri

Kozan Belediyesi inşaat sektöründeki denetimlerini sıklaştırdı. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde kurulan teknik ekip yeni imar planının büyük bir kısmının yürürlüğe girmesiyle göreve başladı.

Yusufeli'nin yeni yerleşim yeri inşaatındaki iş kazası meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yeri inşaatında bir kişinin hayatını kaybettiği kazaya ve Artvin'deki iş güvenliği denetimleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İnşaat denetimleri arttı!

Kozan Belediyesi inşaat sektöründeki denetimlerini sıklaştırdı. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde kurulan teknik ekip yeni imar planının büyük bir kısmının yürürlüğe girmesiyle göreve başladı.

Kozan İnşaat Metal Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozan İnşaat Metal Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Duman tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Adana Yüreğir'de Mansurlu-Kaleyüzü karayolu inşaatı başladı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Feke, Kozan AK Parti İlçe yöneticileri ile birlikte Mansurlu-Feke Karayolunun 17 Km’lik Mansurlu-Kaleyüzü mahalleleri arasında yapılacak olan karayolu inşaatını başlattılar.

Adana Kozan'da inşaat ruhsatı verilmeye başladı!

Adana Kozan Belediyesi, Eylül ayında son hali verilen 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planının 5. etabında inşaat ruhsatı vermeye başladı.

Adana Kozan'da inşaat sektörü canlandı!

Adana'nın Kozan ilçesinde 18 aydır verilemeyen inşaat izinleri yeniden verildi. İlçede durma noktasına geldiği belirtilen inşaat sektörünün, inşaat izinlerinin 6 mahallede verilmeye başlanmasıyla canlandığı belirtildi.

Adana Kozan'da inşaat izinleri yeniden verilmeye başladı!

Adana Kozan 2014 yerel seçimlerinden bu yana 18 aydır verilemeyen inşaat izinleri yeniden verilmeye başlandı.Musa Öztürk, "Göreve geldiğimiz gün iptal edilen imar planı nedeni ile ilçemizde inşaat sektörü durma noktasına gelmişti..." dedi.

Adana Kozan'da inşaat izinleri verilmeye başladı!

Adana'nın Kozan ilçesinde 2014 yerel seçimlerinden bu yana 18 aydır verilemeyen inşaat izinleri yeniden verilmeye başlandı.

Adana Kozan Belediyesi inşaat ruhsatı vermeye başladı!

Kozan Belediyesi, Eylül ayında son hali verilen 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planının 5. etabında inşaat ruhsatı vermeye başladı.

Kadıköy'de inşaat denetimleri artıyor!

Kadıköy Belediyesi, yoğunlaşan inşaat faaliyetleri üzerine 12 kişilik bir denetim ekibi kurdu ve inşaat denetimlerini gerçekleştirmeye başladı. 3 ayrı araç ve ekip kentteki şantiyeleri dolaşıp, inşaat faaliyetlerini denetleyecek

Denetim firmaları, inşaatı yapan firma tarafından belirleniyor!

Yaklaşık 18 bin insanın hayatını kaybettiği Marmara depreminin üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen yapı denetimleri sağlıklı yapılmıyor. Hâlâ yapı stoğunun yenilenmesinde sıkıntılar bitmedi. Denetim firmaları, inşaatı yapan firma tarafından belirleniyor.

İnşaat malzemeleri kalite denetimi yapan kuruluşlar incelenecek!

Marmara ve Düzce depreminden önemli dersler çıkaran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, inşaat malzemeleri kalite denetimi ve bu denetimleri yapacak kuruluşları sıkı denetime tabi tutmayı planlıyor...

İnşaat Sektöründe vergi kaçağı arttı!

Hesap uzmanlarının vergi denetimleri, inşaat sektöründe kazanılan her 100 liranın 57,5 lirasının, sağlık sektöründe ise 32,7 lirasının devletten gizlenerek, büyük tutarlarda vergi kaçırıldığını ortaya koydu

kozan inşaat denetimleri Haberi

kozan inşaat denetimleri

İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Akkaş’ın başkanlığında kurulan denetim ekipte ruhsat şube, coğrafi bilgi sistemleri, numarataj, proje kontrol ve harita şubesinden teknik personeller bulunuyor. Belediyeye yapılan ilk ruhsat başvurusundan binanın yapı kullanma izin belgesinin (oturma izni) alınmasına kadar geçen süreçte denetim yapacak olan ekip çalışmalarına geçtiğimiz hafta 3 apartman inşaatının denetimi ile başladı. İnşaatların ruhsat ve eklerine uygun olarak yapılması için yerinde yaptıkları kontrolleri artıracaklarını söyleyen belediye çalışanları, ilçedeki bütün inşaat alanlarında inceleme yapmayı amaçladıklarını belirtti.



Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde kurulan yeni ekibin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İnşaat sektöründeki denetimlerin artırılarak gerek vatandaş gerekse sektör temsilcilerinin mağduriyetinin önüne geçileceğini belirten Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bildiğiniz üzere 30 Mart 2014 yerel...