13 / 05 / 2024

kozan kurtoğlu çiftliği

kozan kurtoğlu çiftliği

Adana’nın Kozan ilçesinde bulunan ve Çukurova’yı arkadaşlarıyla birlikte Sivas Kongresi’nde temsil eden Kurtuluş Savaşı kahramanı Hulusi Kurtoğlu’na ait toprakların son bölümü olan Kurtoğlu Çiftliği’ satılıyor....

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılacak rezidans ve AVM'nin imar planları iptal edildi! 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki çimento fabrikası alanına rezidans ve AVM inşa edilmesine imkan sunan imar planı yargıdan döndü. Saraçoğlu Mahallesi ve Büyükesat Vadisi’ndeki yapılaşmaya onay veren imar planları idare mahkemeleri tarafından iptal edildi. 

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

Ramazan Kurtoğlu ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' dedi! Üstüne basa basa uyardı!

Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi elindeki altınları satmaya çalışan yatırımcılar için ekonomist Ramazan Kurtoğlu ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek uyardı.

''Dolar yok oluyor'' yorumuna yanıt Ramazan Kurtoğlu'ndan geldi! Ölümcül hasar bırakır! Sakın itibar etmeyin

Ünlü ekonomist Ramazan Kurtoğlu ''dolar yok oluyor'' yorumu için değerlendirmelerde bulunarak elinde dolar olan yatırımcıları uyardı. Kurtuoğlu bu yorumlara itibar etmeyin diyerek uyardı.

Elinde altın olanlar için Ramazan Kurtoğlu'ndan son ikaz geldi! Aman dikkat! Bu tarihte altın fırlayacak...

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan elinde altın olanlar için son ikaz geldi! Altın bu tarihte fırlayacak...

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılaşmaya açılan alanlar TBMM gündeminde!

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılaşmaya açılan alanlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilge Çiftliği 5'inci yılında 5 mağaza açacak!

Bilge Çiftliği, franchise mağazalarla büyüyecek. 5'inci yılında 5 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Bilge Altınmakas Özgenoğlu, büyük şehirlerin yanı sıra yazlık bölgelerde de şubeler açmayı planladıklarını söylüyor.

Antalya Vakıf Çiftliği, Zeytinpark oldu!

Antalya'da 1930'lu yıllarda 22 bin dönüm olan ve yapılaşmanın etkisiyle 10 kat kadar küçülen Vakıf Çiftliği rehabilite edildi.

Trabzon Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nda son durum!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Belediye Meclisi’nin 4 ay önce AVM ve rezidans inşası için projelendirdiği ilçe merkezindeki Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nın satışı, bölge idare mahkemesi tarafından durduruldu.

Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultançiftliği Şubesi açıldı!

Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultançiftliği Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

3. Havalimanı için yakıt çiftliği inşa edilecek!

İstanbul 3. Havalimanı için 210 milyon liralık yatırımla 300 bin metreküp kapasiteli yakıt çiftliği inşa edilecek. Proje için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) başvurusunda bulunuldu.

Manisa Kalemoğlu ve Çiçekli’ye asfalt!

İl genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes’e bağlı Kalemoğlu ve Çiçekli Mahalleleri’nin yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin halk toplantısı 8 Eylül'de!

8 Eylül günü İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından yapılması planlanan “İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları” projesi için halkın katılımı ile toplantı düzenlenecek.

kozan kurtoğlu çiftliği Haberi

kozan kurtoğlu çiftliği

Kozan’ın Çukurören köyünde bulunan çiftlik merkezindeki bin 603 dönüm arazinin satışı için konulan muhammen bedel 9 milyon 219 bin 650 TL olarak belirlendi.Varislerin istemi üzerine Kozan Sulh Hukuk Mahkemesi’nce (KSHM) verilen kararla yapılacak çiftliğin satışıyla ilgili ilk ihale, 4 Şubat 2014 günü 09.30-09.40 arasında gerçekleştirilecek.


İsteyenler çiftliğin satış ihalesine e-posta ile katılabilecek. Kurtoğlu Çiftliği’nin açık artırma yoluyla satış koşulları hakkında gerekli bilgiler KSHM Satış Memurluğunda “2012/4” numarasıyla işlem yapılan dosyayla esatis.uyap.gov.tr’den alınabileceği gibi satış ihalesinde aynı adres aracılığıyla e-posta yöntemiyle teklif de verilebilecek.


Osmanlı beratına sahip Kurtoğlu ailesine ait çiftliğin geçmişi yüzlerce yıl öncesine dayanıyor. Ailenin ünlü temsilcisi Hulusi Kurtoğlu’nun mülkiyetinde ise geçen yüzyılın başlarında 25 bin dönüm toprak bulunuyordu. Bu toprakların 12 bin 500 dönümü şimdi satışı yapılan bölgede, 10...