28 / 07 / 2024

kozan tavşantepede yol üstündeki ev yıkımı

kozan tavşantepede yol üstündeki ev yıkımı

Mahalle sakinlerinin talebi üzerine yeni imar yolunun açılması için Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan’ın yol üzerinden bulunan 2 katlı evin sahibi İsmail Küçüközen ile anlaşması neticesinde evin yıkımı belediye ekipleri tarafından yapıldı...

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

Kütahya Tavşanlı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tavşanlı (II Etap) Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 477 bin 310 TL olarak belirlendi.

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi yenileniyor!

Adana Kozan Belediyesinden sanayi sitesinde hummalı çalışma Kozan Belediyesi tarafından Kozan Küçük Sanayi Sitesinde yol bakım ve onarım ile temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Adana Kozan 2. Etap TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti.

Gebze Tavşanlı Köprüsü yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım, Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı’da köprü yenileme ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 4 firma teklif verdi.

Kütahya Tavşanlı Belediyesi'nin alt yapı çalışmaları hız kesmiyor!

Tavşanlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Moymul Mahallesindeki Ticaret Meslek Lisesi ile Dağçeşme Camii arasındaki Muhsin Yazıcıoğlu caddesindeki yıpranan yol ve kaldırım söküldükten sonra yeniden yapıyor.

Yeşil Yol projesi durdurulacak mı?

Görev süresi içinde Yeşil Yol konusunda nasıl bir tavır alacağı tartışılmaya başlayan Doğan, Karadeniz yaylalarını birbirine bağlaması planlanan Yeşil Yol projesini incelettikten sonra akıbetiyle ilgili karar vereceğini söyledi.

Kozan Belediyesi yol genişletme çalışmaları yapıyor!

Kozan Belediyes'nin yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını Tavşantepe Mahallesi'ndeki 23 sokakta sürdürdüğü bildirildi.

Eskişehir'deki yol çalışmaları 2017'de tamamlanacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür ve müdürlük teknik ekipleri ile birlikte, Tavşanlı-Emet-Hisarcık güzergahında yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Tavşanlı - Simav karayolu kamulaştırma bedelleri ne zaman ödenecek?

Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür, Kütahya’nın Tavşanlı-Emet-Hisarcık-Simav ilçeleri arasında devam eden yol yapım çalışmalarında kamulaştırma bedellerinin arazi sahiplerine Eylül ayında ödeneceğini söyledi. İşte açıklama...

Kozan OSB'ye yol yapılacak!

Kozan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu. OSB'de faaliyet gösteren firma yetkilileri ile istişare toplantısı düzenledi. Başkan Öztürk ayrıca yaz mevsiminde OSB'de ihtiyaç olan bölgelerde asfaltlama çalışması başlatacağını da duyurdu.

Kazım Özgan: Kozan'da altyapı sorununu çözdük!

Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Kozan Belediye başkan adayı Kazım Özgan, seçim çalışmaları kapsamında Tavşantepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Özgan, her mahallede altyapı sorununu çözdüklerini söyledi...

Adana Kozan'da yol yapımı için anlaşma ile bir vatandaşın evi yıkıldı!

ADANA'NIN Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'ın yol üzerinden bulunan 2 katlı evin sahibi İsmail Küçüközen ile görüşmesi ve yapılan anlaşma neticesinde evin yıkımı belediye şantiye ekipleri tarafından yapıldı...

kozan tavşantepede yol üstündeki ev yıkımı Haberi

kozan tavşantepede yol üstündeki ev yıkımı


Adana'nın Kozan ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde yol üzerinde bulunan 2 katlı ev, Kozan Belediyesi şantiye ekipleri tarafından yıkıldı.


Mahalle sakinlerinin talebi üzerine yeni imar yolunun açılması için Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan’ın yol üzerinden bulunan 2 katlı evin sahibi İsmail Küçüközen ile görüşmesi ve yapılan anlaşma neticesinde evin yıkımı belediye şantiye ekipleri tarafından yapıldı.


Evin yıkımını bizzat izleyen ve haber yapmak için yıkım alanında bulunan Gazeteci İsmail Küçüközen, zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Babası Merhum Musa Küçüközen’e ait olan ve daha sonra kendisinin ikamet ettiği evin yeni imar yolu için yıkımının gerçekleşmesiyle ilgili bilgi veren Küçüközen, “Çocukluğumun geçtiği ve 55 yıllık olan evimizde tabi ki birçok anılarımız olmuştur. Fakat evimizin bulunduğu noktadan geçen yolun açılması elzem olan bir yol idi. Sayın Başkanımızın...