01 / 05 / 2024

Adana Kozan'da yol yapımı için anlaşma ile bir vatandaşın evi yıkıldı!

Adana Kozan'da yol yapımı için anlaşma ile bir vatandaşın evi yıkıldı!

ADANA'NIN Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'ın yol üzerinden bulunan 2 katlı evin sahibi İsmail Küçüközen ile görüşmesi ve yapılan anlaşma neticesinde evin yıkımı belediye şantiye ekipleri tarafından yapıldı...



Evin yıkımını bizzat izleyen ve haber yapmak için yıkım alanında bulunan Gazeteci İsmail Küçüközen, "Çocukluğumun geçtiği ve 55 yıllık olan evimizde tabi ki birçok anılarımız olmuştur. Fakat evimizin bulunduğu noktadan geçen yolun açılması elzem olan bir yol idi. Sayın Başkanımızın talepleri neticesinde yolun açılması için evimizin yıkılmasında anlaşmaya vardık. Merhum babam da ben de belediyeden emekli olan birer vatandaşız. O açıdan belediyeciliği iyi biliriz. 

Yerel yöneticilerimize de bu tür konularda yardımcı olmak gerektiğini düşünmekteyim. Çünkü onlarda şehrimizi daha güzel bir noktaya getirmek için çalışıyorlar. Bu yol da açılması gereken bir yol idi. Evimin kamulaştırılmasında ve yıkılması süresinde belediyemiz yetkililerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 


Milat


Geri Dön