15 / 05 / 2024

adana yol yapımı projeleri

adana yol yapımı projeleri

ADANA'NIN Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'ın yol üzerinden bulunan 2 katlı evin sahibi İsmail Küçüközen ile görüşmesi ve yapılan anlaşma neticesinde evin yıkımı belediye şantiye ekipleri tarafından yapıldı...

Bakan Uraloğlu açıkladı! 38 bin konuta erişim sağlayacak yol yapım çalışmaları tam gaz devam...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 yılındaki depremlerden etkilenen şehirlere 38 bin konuta erişimi sağlayacak toplam 210 kilometre uzunluğundaki bağlantı ve imar yolunun yapım çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Vakıflar'dan Adana'da yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Adana'da 64 milyon TL kira yardımı yapıldı! 

Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan kira yardımları açıklamalarda bulundu. 

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

adana yol yapımı projeleri Haberi

adana yol yapımı projeleri

Evin yıkımını bizzat izleyen ve haber yapmak için yıkım alanında bulunan Gazeteci İsmail Küçüközen, "Çocukluğumun geçtiği ve 55 yıllık olan evimizde tabi ki birçok anılarımız olmuştur. Fakat evimizin bulunduğu noktadan geçen yolun açılması elzem olan bir yol idi. Sayın Başkanımızın talepleri neticesinde yolun açılması için evimizin yıkılmasında anlaşmaya vardık. Merhum babam da ben de belediyeden emekli olan birer vatandaşız. O açıdan belediyeciliği iyi biliriz. 

Yerel yöneticilerimize de bu tür konularda yardımcı olmak gerektiğini düşünmekteyim. Çünkü onlarda şehrimizi daha güzel bir noktaya getirmek için çalışıyorlar. Bu yol da açılması gereken bir yol idi. Evimin kamulaştırılmasında ve yıkılması süresinde belediyemiz yetkililerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum"...