06 / 05 / 2024

Kozarena Stadı yükseliyor

Kozarena Stadı yükseliyor

Geçen yıl inşaatına başlanan 6 katlı 33 bin kişilik Kozarena Stadı'nın yüzde 25'i tamamlandı. Stadı 2016 sonuna yetiştirebilmek için 250 işçi ter döküyor.

İzmit Merkezi İş Alanı Projesi'nde inşaatlar yükseliyor!

İzmit’in geleceğine şekil verecek olan ve kısa adı Merkezi İş Alanı Projesi kapsamında bölgede inşaatlar yükseliyor.

Antalya Kepez-Santral’de konutlar yükseliyor!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşümü olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konutlar yükseliyor.

Şile Devlet Hastanesi inşaatı yükseliyor!

Şile Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılarak Sağlık Bakanlığı ile koordineli bir şekilde yürütülen yeni Şile Devlet Hastanesi inşaatı yükseliyor.

Taksim Camisi'nin kubbesi yükseliyor!

Taksim'de Yüksek Mimar Şefik Birkiye ve Dr. Mimar Selim Dalaman imzası ile inşa edilen Taksim Camii'nin kubbesi yükseliyor...

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde temeli atılan 541 adet konut, 14 adet dükkan ve bir camiden oluşan proje hızla yükseliyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Çankaya Belediyesi’nin en önemli yatırım projesi olan Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor. 

Antalya Sedir Spor Kompleksi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuk ve gençlere armağanı olan Sedir Spor Kompleksi projesinin inşaatı hızla yükseliyor. 

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ekinözü İlçesindehayata geçirdiği Sosyal tesis inşaatı hızla yükseliyor.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanılan fuar merkezi inşaatı hızla yükseliyor. Fuar alanını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Fuar merkezi Şanlıurfa'ya bir canlılık getirecek ve ekonomiye büyük bir katkı sunacak" dedi.

Sunis Residence Antalya'da yükseliyor!

25 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan Sunis Residence projesi Antalya'da yükseliyor. Projenin teslimleri Eylül 2018'de yapılacak.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele ilçesi Yuvacık’ta hayata geçirdiği Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor.

İnciyaka Ankara 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Kıbrıs inşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesi  Mamak'ta yükseliyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip proje yatırımcılarıyla buluştu. 

Kozarena Stadı yükseliyor Haberi

Kozarena Stadı yükseliyor


İnşasına geçen yıl başlanan Kozarena Stadı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Sarıçam ilçesinde yaklaşık 102 dönüm alanda 43 dönüm üzerinde yükselen stadın fiziki gerçekleşmesinin yüzde 25'i tamamlandı. UEFA kriterlerinde, çim zeminden itibaren 6 kat yüksekliğinde 33 bin kişi kapasiteli stadın inşaatında 250 kişi çalışıyor. 


500 İŞÇİ ÇALIŞIYOR 

Özellikle bayramdan sonra betonarme işlemlerinin azalması, yerine ince işçilik kısımlarına ağırlık verilmesiyle ivme kazanacak stat inşaatında yer yer 450-500 işçi görev yapacak. Üstü çim zemine kadar kapalı olacak statta büyük bir hızla ilerleyen çalışmalar, inşaatın hava çekimlerinde de açıkça görülebiliyor. 


ÖNEMLİ BİR YATIRIM 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, yeni stadın kente yapılan önemli yatırımlardan biri olduğunu belirtti. İnşaat çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü anlatan Ataşbak, modern ve Adana'ya yakışır bir stat meydana getirebilmek için...