05 / 05 / 2024

Kozcağız açılış törenleri

Kozcağız açılış törenleri

Veysel Eroğlu, Kozcağız beldesinde 9 tesisinin temel atma törenine katıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yakın bir gelecekte, dünyadaki en önemli sektör, gıda güvenliği ve gıda arzı olacaktır" dedi.

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

Sultangazi'de dev eserlerin açılışı yapıldı!

Sultangazi’de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''İstanbul’un tamamında çok daha büyük hizmetlere yatırımlara imza atacağız'' dedi.

81 İl 81 Anaokulu Projesi kapsamında yeni okullar açılıyor!

Türk Kızılay İstanbul Şubesinin hayata geçirdiği "81 İl 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Yalova'nın Altınova ilçesinde inşası tamamlanan anaokulunun açılışı törenle gerçekleştirildi. 

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni başladı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni  Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı başladı...

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün!

Kayseri'de Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Erzincan'daki 76 eserin açılışı yapıldı!

Erzincan'da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak amacıyla konutta kampanya başlattık. Hem faiz oranları düşürülüyor hem de vadeler uzuyor." dedi.

The Galata Hotel'in açılış töreni yapıldı!

The Galata Hotel'in açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve Türkiye ekonomisine iyi geleceğini söyledi. 

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Kozcağız açılış törenleri Haberi

Kozcağız açılış törenleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kozcağız beldesinde Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğünün 9 tesisinin temel atma ve açılış töreninde yaptığı konuşmada, bugüne kadar bakanlık olarak çok büyük yatırımlara imza attıklarını söyledi.


Şu ana kadar 268 tane dev barajı inşa ettiklerini ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:


"Dünyanın sayılı barajlarını yaptık. Hemen şurada Artvin'de Deriner Barajı'nı biz yaptık, dünyanın sayılı barajı. Türkiye'nin en yüksek barajı şu anda. Hemen onun yanında Yusufeli Barajı inşa ediliyor. O, onu da geçecek. Hatta ondan daha yüksekte baraj yapılamayacak. Bin günde bin gölet yapıyoruz. Yaklaşık binden fazla dereyi ıslah ettik. Çünkü görüyorsunuz Türkiye'nin topoğraf yapısı engebeli. Dolayısıyla burada taşkınlar oluyor. Bunları önlemek için mutlaka dereleri ıslah etmemiz lazım."


Eroğlu, sulamada da şu ana kadar yaklaşık 5,5 milyon...