29 / 04 / 2024

kozcağız belediyesi imamhatip ne zaman yapılacak

kozcağız belediyesi imamhatip ne zaman yapılacak

Bartın'ın Kozcağız beldesinde yapılması planlanan İmam Hatip Ortaokulu'nun yapım ihalesinin 31 Ocak 2014 Cuma günü Bartın İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü'nce gerçekleştirileceği bildirildi...

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

Beylikdüzü Kavaklı'ya kreş inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nıda Kavaklı Mahallesi'nde bin 367 metrekarelik belediye hizmet alanının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kreş yapılmak üzere 25 yıllığına bedelsiz tahsisi oy çokluğuyla kabul edildi. 

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çağrısı!

Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan 14 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 610 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü'nde 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu 361 Ada 7 Parselde İnşa Edilen Taşınmazda Bulunan Belediye mülkiyetindeki bağımsız bölümleri ihale ile satıyor...

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık bina!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından Yakuplu Mahallesi'nde bulunan bina satışa çıktı. 16 bölümden oluşan gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 660 bin TL olarak belirlendi.

kozcağız belediyesi imamhatip ne zaman yapılacak Haberi

kozcağız belediyesi imamhatip ne zaman yapılacak


Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada, "Beldemizde İmam Hatip Orta Okulu kurulabilmesi için gereken çalışmaları başlatmış ve eski sağlık ocağımızı bu doğrultuda İmam Hatip Orta Okulu'na tahsis etmiştik. Çalışmalarımızın bunlarla sınırlı kalmayacağını ve gerekli fedakarlıkların belediyemiz tarafından gösterileceğini de ilgililere belirtmiştik. Bunun neticesinde beldemize yeni bir okul inşa edilmesine karar verilmişti. Kurulması planlanan İmam Hatip Orta Okulu'nun yapım ihalesi 31 Ocak 2014 Cuma günü Bartın İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünce gerçekleştirilecektir. İmam Hatip Orta Okulu'nun Kozcağız Çok Programlı Lisesi'nin yanında bulunan belediyemiz tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilen arazi üzerine kurulmasına karar verilmiştir." dedi.


Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu toplam 12 derslikli, 1 müzik atölyesi, 1 bilgisayar sınıfı, beden eğitimi salonu, çok amaçlı oda, uygulama odası,...