28 / 04 / 2024

kozcağız imam hatip ihalesi ne zaman

kozcağız imam hatip ihalesi ne zaman

Bartın'ın Kozcağız beldesinde yapılması planlanan İmam Hatip Ortaokulu'nun yapım ihalesinin 31 Ocak 2014 Cuma günü Bartın İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü'nce gerçekleştirileceği bildirildi...

Suriye'de hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek imam hatip lisesinin temeli atıldı!

Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab ilçesinin Bizia beldesinde hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek  imam hatip lisesinin temeli törenle atıldı.

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Osmangazi Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu, düzenlenen törenle açıldı.

Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu şekilleniyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu da tamamlıyor.

İstinye'ye imam hatip lisesi ve cami geliyor!

Sarıyer İstinye'de yer alan 20 bin metrekarelik hazine arazisine imam hatip lisesi, yurt ve cami yapılacak...

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi tamamlandı!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamladı.

İmam hatip okullarının bahçelerine cami yapılacak!

MEB'in hazırladığı vizyon belgesine göre fiziki mekanı uygun olan imam hatip okullarının bahçelerine cami yapılacak..

Üsküdar 15 Temmuz Gaziler Kız İmam Hatip Lisesi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yaptı.

Bitlis'te imam hatip lisesi ve kompleksi hizmete açıldı!

Bitlis’in Mutki İlçesi'nde yapımı tamamlanan 16 derslikli İmam Hatip Lisesi ve kompleksi hizmete açıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, törene katıldı.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin temeli atılıyor!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şimdi de Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin temelini atıyor.

Bartın Kozcağız'a okul müjdesi!

Bartın'a Kozcağız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. Arsası hazır olan okulun yapım işi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca 2017 yılı yatırım programı kapsamına alındı.

kozcağız imam hatip ihalesi ne zaman Haberi

kozcağız imam hatip ihalesi ne zaman


Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada, "Beldemizde İmam Hatip Orta Okulu kurulabilmesi için gereken çalışmaları başlatmış ve eski sağlık ocağımızı bu doğrultuda İmam Hatip Orta Okulu'na tahsis etmiştik. Çalışmalarımızın bunlarla sınırlı kalmayacağını ve gerekli fedakarlıkların belediyemiz tarafından gösterileceğini de ilgililere belirtmiştik. Bunun neticesinde beldemize yeni bir okul inşa edilmesine karar verilmişti. Kurulması planlanan İmam Hatip Orta Okulu'nun yapım ihalesi 31 Ocak 2014 Cuma günü Bartın İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünce gerçekleştirilecektir. İmam Hatip Orta Okulu'nun Kozcağız Çok Programlı Lisesi'nin yanında bulunan belediyemiz tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilen arazi üzerine kurulmasına karar verilmiştir." dedi.


Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu toplam 12 derslikli, 1 müzik atölyesi, 1 bilgisayar sınıfı, beden eğitimi salonu, çok amaçlı oda, uygulama odası,...