29 / 04 / 2024

Kozluk Tepecik mahallesi

Kozluk Tepecik mahallesi

Kozluk Tepecik mahallesi Devlet hastanesi bitişiğinde yapımı devam eden Hz. Zeynelabidin Camii'nin örnek camii olacağını söyleyen Emekli Eğitimci M. Zeki Işık, yardımlarını esirgemeyen mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Büyükçekmece Tepecik'in imar planlamaları tamamlanıyor!

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birinci oturumunda Tepecik Mahallesi'nin imar planları ele alındı. 

Büyükçekmece Tepecik'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, Tepecik Mahallesi 576 ada, 10 parsede yer alan arsayı 6 milyon 312 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Tepecik Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 15 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Çorum'da 6.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı tarafından Gülabibey ve Tepecik Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale, 30 Kasım'da gerçekleşecek...

Düzce Tepecik yollarının asfaltsız olduğu iddiaları TBMM'de!

Düzce'nin Merkez ilçesi Kazukoğlu Mahallesi Tepecik mevkiinde bulunan yolların asfaltsız olduğu iddiaları meclis gündemine taşındı. Konu hakkında CHP'li Tanal soru önergesi hazırladı..

Efeler Belediyesi şantiyelerle güçleniyor!

Efeler Belediyesi, Tepecik Mahallesi’nde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Makine Bakım, Onarım ve İkmal Birim Amirliği’nde yapılan yeni düzenlemeler ile vatandaşlara daha iyi hizmet verecek.

Manisa Tepecik sağlıklı altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Tepecik Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayarak mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturdu.

Manisa Tepecik, büyükşehirle yeniden doğuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler İlçesi Tepecik Mahallesi sakinlerinin yaşam alanlarının fiziki şartlarını yükseltmek için kolları sıvadı.

Kocaeli Kozluk Mahallesi'ne Sanat Meydanı yapılacak!

Kocaeli'nde otopark sıkıntısının en fazla yaşandığı bölge olan Kozluk Mahallesi, yıkılan eski Orduevi sineması alanından sonra ikinci bir geçici otopark kazanıyor.

Batman Kozluk'ta cami inşaatı için arsa bağışı yapıldı!

Kozluk Tepecik mahallesi Devlet hastanesi bitişiğinde yapımı devam eden Hz. Zeynelabidin Camii'nin örnek camii olacağını söyleyen Emekli Eğitimci M. Zeki Işık, yardımlarını esirgemeyen mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Kocaeli Kozluk'ta binalar yenileniyor!

Kozluk Mahallesi Aynalıkavak Sokak'ta bulunan binaların cepheleri İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince "binalar boyanıyor şehrimiz güzelleşiyor" projesi kapsamında güzel bir görüme kavuşturuldu.

Aydın Tepecik Parkı yeniden düzenlendi!

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, parkta acil olarak çalışma yapılmasının talimatını verdi.Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın talimatı üzerine Tepecik Mahallesi’ndeki park yeniden düzenlendi.

Kocaeli Kozluk'taki çıkmaz sokak açıldı!

Fen İşleri Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Kozluk Mahallesi Aynalıkavak yanındaki sokağın açılması için bir süre önce çalışma başlatıldı. İş makinaları yardımıyla oldukça dik olan yerde gerekli düzenlemelerin ardından üst yapı çalışmasına geçildi.

Kozluk Tepecik mahallesi Haberi

Kozluk Tepecik mahallesi

Hastane için 2009 yılında arsa bağışında bulunan hayırsever vatandaş, şimdide babasının vasiyeti olan cami inşaatı için 2,5 dönüm arazi bağışında bulundu. Cami inşaatı için Tepecik mahallesinde dernek kurup, derneğin başkanlığını yürüten Işık, Amacının Kozluk'ta en büyük yeşil alana sahip görkemli camiyi yapmak olduğunu söyledi. Yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar için Hz.Zeynelabidin Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği adı altında açılan Banka İBAN numarası: TR77 0001 0004 8069 7267 9650 01 Hesap numarası: 0480697267965001 İletişim:05333909306-05459146329



Batman...