24 / 05 / 2024

kozluk yemişlik bölgesi

kozluk yemişlik bölgesi

İpek Doğal Enerji Anonim Şirketi, Batman' ın Kozluk ilçesi Yemişlik bölgesinde yaptığı petrol arama çalışmalarında Türkiye' de ender rastlanan 34 graviteli yüksek kalitede petrol buldu...

Ege Bölgesi'nde 9 ayda 140 bin konut satıldı! En gözde il ve ilçe neresi? 

Ege Bölgesi’nde 2023 Ocak-Eylül’de bir önceki döneme kıyasla yüzde 16.25’lik düşüşle 140 bin 953 konut satışı gerçekleştirdi. Peki Ege'de en gözle il ve ilçeler hangileri? İşte ayrıntılar...

DASK'ta Marmara Bölgesi zirvede: Yüzde 67’lik sigortalılık oranı!

17  Ağustos’un 24. yıl dönümünde, Zorunlu Deprem Sigortası’na dikkat çekildi. Yapılan açıklamada Marmara Bölgesi'nin yüzde 67’lik sigortalılık oranıyla zirvede olduğu belirtildi. 

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Türkiye'nin en çok konut satılan bölgesi oldu!

Merkez Bankası’nın Ekim 2020 Türkiye Konut Fiyat Endeksi’ne (KFE) göre, konut fiyatlarında son bir yılda yüzde 41.8’lik artış ile Batı Akdeniz Bölgesi, Türkiye’de en çok artış yaşanan bölge olarak açıklandı. İkinci sıraya yüzde 39.6’lık artışla Aydın-Denizli- Muğla bölgesi yerleşti. 

23 milyar TL'lik 6 yeni Endüstri Bölgesi kuruldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 23 milyar dolarlık 6 yeni Endüstri Bölgesi kurulduğunu bu bölgelerin de 49 bin kişiye iş kapısı olacağını açıkladı.

Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik dev proje!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik 3 bin 306 tesisten oluşacak yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Eroğlu, "Güneydoğu Anadolu'da GAP projesi var. Orta Anadolu'da da bu tesisleri tamamlayacağız" diye konuştu.

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri kesinleşti!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Arhavi'de kurulacakoaln Artvin/Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri kesinleşti. Bakanlıkça onaylanan Yemişlik Mahallesi’ndeki söz konusu yer için çalışmalar başladı.

İzmir Serbest Bölgesi’nden 2 milyon TL'lik çevreci yatırım!

İzmir Serbest Bölgesi, şimdi de atıksu arıtma tesisinden çıkan çamuru kurutmak için 2 milyon TL’lik yatırım yapacak. İzmir Serbest Bölgesi, 2023 yılına kadar tam doluluk oranına ulaşmayı hedefliyor.

Cesa Yapı Mobilya İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Şubesi açıldı!

Cesa Yapı Mobilya İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Şubesi, Cengiz Mutlu Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ege Bölgesi'nden 2014'ün ilk yarısında 9.5 milyar dolarlık ihracat yapıldı!

Türkiye'nin ihracatta Marmara Bölgesi'nden sonra ikinci bölgesi konumundaki Ege Bölgesi'nden 2014 yılının ilk yarısında yapılan ihracat, 2013 yılının Ocak – Haziran dönemine göre yüzde 8'lik artışla 9 milyar 480 milyon 40 bin dolara ulaştı.

Ege Bölgesi'nin ihracatı yüzde 8 arttı!

Türkiye'nin ihracatta Marmara'dan sonra ikinci bölgesi konumundaki Ege'den 2014 yılının ilk yarısında yapılan ihracat, 2013 yılının Ocak-Haziran dönemine göre yüzde 8'lik artışla 9.5 milyar dolara ulaştı.

Ege Bölgesi'nden 6 ayda 9.5 milyar dolarlık ihracat yapıldı!

Türkiye'nin ihracatta Marmara Bölgesi'nden sonra ikinci bölgesi konumundaki Ege Bölgesi'nden 2014 yılının ilk yarısında yapılan ihracat, 2013 yılının Ocak – Haziran dönemine göre yüzde 8'lik artışla 9 milyar 480 milyon 40 bin dolara ulaştı.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin 3'üncü kısmında Başaranlar Demir Çelik İnşaat Geri Dönüşüm San. Tic. A.Ş.'ye ait açık deponun sağ kısmında plastik maddelerin tutuşması sonucu yangın çıktı

kozluk yemişlik bölgesi Haberi

kozluk yemişlik bölgesi


İpek Doğal Enerji Anonim Şirketi, Batman'ın Kozluk ilçesi Yemişlik bölgesinde yaptığı petrol arama çalışmalarında Türkiye'de ender rastlanan 34 graviteli yüksek kalitede petrol buldu. 


İpek Doğal Enerji Şirketi, Kozluk ilçesi Yemişlik bölgesinde 2 bin 856 metrede 34 gravitede kaliteli petrol buldu. Sahada incelemelerde bulunan Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman'da güvenlik anlamında bir sıkıntının bulunmadığını, bunun çalışmalara da yansıdığını söyledi.


Batman'ın ham petrol üretiminin gün geçtikçe arttığını, sürekli yeni kuyuların açıldığını ve bu kuyularda yeni petrol rezervleri ortaya çıkarıldığını dile getiren Arslan, çatışmanın, kargaşanın olmadığı, insanların incinmediği ortamlarda ekonomik faaliyetlerin çok daha hızlı geliştiğini belirtti.


Batman'ın petrol çıkartma anlamında Türkiye'nin en önemli bölgesi olduğunu vurgulayan Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:


"Eldeki verilere göre yıllık 28 milyon ton petrol ithalatımız var. Petrol ithalatına karşılık, Türkiye'nin 2.5 milyon...