13 / 05 / 2024

KR İnşaat

KR İnşaat

KR İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Satılmış Karagöz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İstanbul nasıl dönüşebilir? Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy, kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini tek tek açıkladı. Diğer yandan İstanbul'un riskli binalarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Kr Yapı İnşaat Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kr Yapı İnşaat Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Kayhan tarafından kuruldu.

Krş İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krş İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli Y. Kürşat Ağa Yaşaroğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Şükrü Sincar: İnşaat sektörü hareketlenmeli!

Sincar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Sincar, inşaat sektöründe bir durgunluk yaşandığını söyledi. Sincar, ''İnşaat sektörü ekonomimizin lokomotifi konumunda, bir an önce işimize gücümüze bakmalıyız” diye konuştu.

Şükrüoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şükrüoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ercan Şükrüoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile kuruldu.

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Can tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

CL KR İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CL KR İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Öcal tarafından 40 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Kavak Sokak, Smart Plaza B Blok'ta kuruldu.

Şükrü Kocatepe Özel Eğitim Merkezi inşaatını inceledi!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Merkezefendi İlçesi Adalet Mahallesinde Özel Proje olarak yapımına başlanılan Dentaş Kağıtçılık Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundu.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Şükrü Bağrıaçık vefat etti!

Tisan İnşaat ve Sanayi kurucu ortaklarından, Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Avukat Şükrü Bağrıaçık vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazı sonrası Konya'da Hacı Veyis Camii'nden kaldırılacak.

Koçoğlu İnşaat iflasın eşiğinde!

İnşaat İşverenleri Sendikası ’nın (İNTES) eski Başkanı Şükrü Koçoğlu ’nun sahibi olduğu Koçoğlu İnşaat, Çukurova Havaalanı inşasında yaşadığı kredi krizini aşamayınca iflas erteleme talebinde bulundu.

ŞKR İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Danışmanlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ŞKR İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Danışmanlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Gorgin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül'de kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Şükrü Şenyiğit vefat etti!

Merhume Ayşe Şenyiğit ve merhum Ahmet şenyiğit'in oğulları, Rena Şenyiğit'in hayat arkadaşı 1964 istanbul Teknik Üniversitesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Şükrü Şenyiğit 16 Eylül 2014 tarihinde vefat etti.

KR İnşaat Haberi

KR İnşaat

KR İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Satılmış Karagöz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu. KR İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


KR İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi, Mekke Caddesi,...