07 / 05 / 2024

kral yolu nerede

kral yolu nerede

Bodrum’a 18 kilometre uzaklıktaki Gümüşlük’te, her yıl yaklaşık 300 bin kişinin ziyaret ettiği 150 metre uzunluğunda 1.5 metre genişliğindeki Kral Yolu suların çekilmesiyle ortaya çıktı....

Didim'de Antik Kral Yolu’na OSB kurulacak!

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Didim’de antik Kral Yolu üzerinde ve turizm bölgesinde Didim Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını söyledi.

Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Çevre Yolu'nun yanında yükselen Kuzeyşehir Koru nerede?

Sone İstanbul projesi nerede?

Sone İstanbul projesi nerede? Cathay Group imzasını taşıyan Sone İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Sone İstanbul'da konut, otel ve dükkanlar olacak...

İzmir Folkart Life nerede?

25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bornova Folkart Life projesinde koşu ve yürüyüş yolu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu ve süs havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Peki İzmir Folkart Life nerede?

DKY Kartal nerede?

DKY Kartal DKY İnşaat , Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde, D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde inşa ediliyor. DKY Kartal nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

Sea Pearl Ataköy'de daire teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Projenin E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı bulunuyor. Peki Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

Termal Palace Otel nerede?

Termal Palace Otel 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Stüdyo 1, 2 ve 3 yatak kapasiteli daireler bulunan Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. "Termal Palace Otel nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Ümraniye'de köprü otoyolu için nerede kamulaştırma yapılacak?

İstanbul 3. Köprü dahil Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Ümraniye ilçesinde nerede kamulaştırma yapılacak? İstanbul Ümraniye'de hangi ada ve parseller kamulaştırılacak? Ümraniye üçüncü köprü yolu için kamulaştırma yapılacak yerler nereler?

Üçüncü Köprü yolu için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller!

3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Arnavutköy ilçesinde hangi alanlar kamulaştırılacak? Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller hangi mahallede? Arnavutköy'de nerede kamulaştırma yapılacak?

Nemrut Dağı'na ulaşım kolaylaştırılıyor!

UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Nemrut Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılan "Kral yolu"nda çalışmalar sürüyor.2015 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanan yol turizm sezonuna yetiştirilecek.

Nemrut'a Kral yolu yapılıyor!

UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Nemrut Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılan yolda çalışmalar sürüyor. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş Arsemia ve Nemrut Dağı arasında yapımı devam eden Kral yolunda incelemelerde bulundu.

3. köprü yolu nerede?

Başakşehir Yeni Merkez projesi "3. köprü yolu nerede?" sloganıyla tanıtılıyor. Proje 2015 yılında tamamlanması planlanan 3. Köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahı üzerinde bulunuyor.

Sofa Loca nerede?

Sofa Loca nerede sorusuna Ankara'da Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında, Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde cevabı veriliyor. Projede satışlar Kasım ayında başlayacak...

kral yolu nerede Haberi

kral yolu nerede


Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Gümüşlük Beldesi’nde hafta sonunda çekilen sular binlerce yıllık tarihi ortaya çıkardı. 3 bin 500 yıllık tarihi Myndos kentinin kalıntıları ortaya çıkarken, hafta sonu tatili için beldeye gidenler denizin ortasında yürürcesine olta ile balık avlamanın keyfini yaşadı.


Bodrum’a 18 kilometre uzaklıktaki Gümüşlük’te, her yıl yaklaşık 300 bin kişinin ziyaret ettiği 150 metre uzunluğunda 1.5 metre genişliğindeki Kral Yolu suların çekilmesiyle ortaya çıktı. 3 bin 500 yıllık tarihi Myndos kentinin kalıntılarının ortaya çıkmasıyla hafta sonu tatili için beldeye gelenler denizin ortasına kadar yürümenin ve buradan olta ile balık tutmanın keyfini yaşadı.


Suların çekilmesiyle bir tarihin ortaya çıktığını belirten Myndos Kazı Başkanı Uludağ Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şahin, Kral Yolu’nu gel git olaylarına gerek kalmadan ortaya çıkaracak...