01 / 05 / 2024

kraliçe elizabeth

kraliçe elizabeth

İngiltere'de sular durulmuyor! Geçtiğimiz günlerde İngiliz sterlini, Amerikan doları karşısında 20 senenin en düşük seviyesine geriledi.

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Sterlin, Kraliçe Elizabeth ile beraber öldü!

İngiltere'de sular durulmuyor! Geçtiğimiz günlerde İngiliz sterlini, Amerikan doları karşısında 20 senenin en düşük seviyesine geriledi.

Firari kripto kraliçe tüm dünyanın gündeminde!

Yeni bir kripto para geliştirdiğini belirterek, dört sene boyunca toplamda 4 milyar dolar para toplayan ‘Kripto Kraliçe’ Ruja Ignatova, FBI’ın ‘en çok aranan 10 kişi’ listesine girdi.

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI'ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!

'Kripto Kraliçe' olarak bilinen Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine girdi.  Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek, binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandırdı ve daha sonra da sırra kadem bastı.

Kraliçe Elizabeth'in İngiltere'deki mülklerinde 218 marka kiracı!

İngiltere'de Kraliçe Elizabeth'in toplam 13,4 milyar pound değerindeki mülklerinde 218 markanın kiracı olarak yer alması gündeme geldi. 

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen evi hiç oturmadan boşalttılar.

Beckham ailesinin modern Beckingham Sarayı!

Beckham ailesinin yıllardır çocuklarıyla birlikte yaşadığı malikane İngiltere Kraliçe'nin yaşadığı ‘Buckingam Sarayı'na’ benzetiliyor. Öyle ki 9 odadan oluşan malikaneye ‘Beckingham Sarayı’ ismi takıldı. Ünlü çift bu ismi haketmek için evlerine her türlü yatırımı yapmaktan geri kalmıyorlar.

Kraliçe 2'nci Elizabeth Malta'daki villasını satıyor!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Malta'da bulunan eski evi Villa Guardamangia, yaklaşık 6 milyon euro'ya (40 milyon TL) satılıyor.

Kraliçe Elizabeth'ten muhteşem ev hediyesi!

İlk bebeklerini kucaklarına alacak Prens Harry ile Meghan Markle'a Kraliçe Elizabeth'ten paha biçilemez bir ev hediyesi geldi.

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle ve Prens Harry ünlü Kensington Sarayı'ndan taşınıp Windsor'da Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği Frogmore Kır Evi'ne taşınacak.

Banu Zorlu'nun Çeşme'deki villasının kapıları çalındı!

Emlak kraliçesi olarak anılan şarkıcı Banu Zorlu'nun Çeşme'deki villasının kapıları çalındı.

Lena Headey İngiltere'deki evini 2 katı fiyata sattı!

Game Of Thrones'ta canlandırdığı hırslı kraliçe Cersei Lannister karakteri ile tüm dünyada tanınan Lena Headey evini sattı.

İşte İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in mal varlığı!

İngiliz parlamentosu, Kraliçe 2. Elizabeth'in yıllık gelirini artırmayı düşünüyor. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in liderliğindeki kraliyet ailesinin serveti, bağlı şirketler, taşınmazlar, sanat koleksiyonları ve mücevherlerle birlikte 20 milyar sterlin.

kraliçe elizabeth Haberi

kraliçe elizabeth

İngiltere'de sular durulmuyor! Geçtiğimiz günlerde İngiliz sterlini, Amerikan doları karşısında 20 senenin en düşük seviyesine geriledi. Sterlin yerin dibine girdi. Hatta bazıları, "Elizabeth bunu görse kesin yeniden ölürdü" ifadelerini kullandı. İngiltere de son zamanlarda büyük bir kriz yaşanıyor. Enerji yoksunluğu ile boğuşan İngiltere'de enflasyon da 40 senenin zirvesine ulaştı.

İngiltere Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng’in geçen hafta 50 senenin en büyük vergi kesintisine gidileceğini duyurmuştu. Bu açıklama sonrası sterlinde değer kaybı hız kazanmıştı.

Vergi indirimi kararının kamu maliyesine zarar vereceğine dikkat çekilirken, özellikle Avrupa genelinde yaşanan enerji krizinin etkisiyle beraber İngiltere’de ekonomik resesyon görülebileceği ihtimali giderek yükseliyor. Bu durum sterlinin rekor seviyelere ulaşmasına neden oldu.

Sterlin/dolar paritesi pazartesi günü 1.03 seviyesine kadar gerileyerek 20 yılın en düşük seviyesini test etti.

İNGİLİZ BASINI'DA BU...