29 / 04 / 2024

Krea

Krea

Aralarında Dumankaya, Kent Development, Gürallar Yapı, Sur Yapı, Soyak Holding, EA İnşaat, Sinpaş GYO, Krea, Yeşil GYO’nun bulunduğu gayrimenkul sektörü, GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) önderliğinde İstanbul’da bir araya geldi...

Hakan Kodal: Krea ile Kemerburgaz'da, Çamlıca ve Beyoğlu'nda 3 projem var!

Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Derneği AYD Başkanı Hakan Kodal, "TTK ve Borçlar Kanunu değişmezse, kimse Türkiye'ye gelmez" görüşünde

Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Optylon Krea,Lda tarafından kuruldu.

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Krea Gayrimenkul'den Kemerburguz'a villa projesi!

 Krea Gayrimenkul Ortağı Zafer Ergüven, Kemerburgaz'da 25 villadan oluşacak bir projenin hazırlığının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi...

Tomtom Gardens'ta metrekare fiyatı 15 bin TL'den başlıyor!

Krea Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nun karakteristik mahallelerinden biri olan Tomtom Mahallesi'nde hayata geçirilen Tomtom Gardens'ın üçüncü fazının inşaatı devam ediyor. 

Konuttaki durgunluk orta gelirli için avantaj!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal ve Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Ergüven, konuttaki durgunluğun orta gelirli için avantaj olduğunu söyledi...

Krea Teknik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Krea Teknik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mert Doğanlı tarafından kuruldu.

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a 40 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Portekiz'in başkenti Lizbon'a iki yılda 40 milyon Euro'luk yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a açılıyor!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Sirius ve Optylon işbirliğiyle Tomtom Gardens başarısını Avrupa’ya taşıyor.

Krea Gayrimenkul Kemerburgaz'da villa yapacak!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal Kemerburgaz'da 21 villanın yer alacağı projesinin Mayıs ayında start alacağını ve projenin iki buçuk yıl sonra tamamlanacağını dile getirdi.

İstanbul'da mahalle bazında dönüşüm yapılmalı!

GYODER Kurucu Başkanı ve Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal mahalle bazında dönüşümlerin İstanbul'daki kent dokusunu çağdaş niteliğe kavuşturabileceğini kaydetti.

Krea Sirius Gayrimenkul'den Beyoğlu'na 100 milyon dolarlık yatırım!

Krea Sirius Gayrimenkul, Tomtom Garden projesiyle Beyoğlu'ndaki Tomtom Mahallesi'ne 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Şirket, 18 bin metrekare alanda 150'ye yaknı konut, 25 ticari alan ve üç ofisten oluşan projeyi önümüzdeki iki yılda bitirmeyi planlıy

Tomtom Gardens Sign of the City Awards’tan ödül aldı!

Sign of the City Awards’ta devam eden ‘En İyi Konut’ ödülünü Krea Sirius tarafındna geliştirilen Tomtom Gardens projesi kazandı. İstanbul Beyoğlu’nda yer alan projede tarihi binalar yenileniyor.

Krea Haberi

Krea
Creative Workshop, Jones Lang LaSalle, PWC Türkiye, Çelen Değerleme, CNR Holding, Bloomberg HT, GP Trust, Extensa, Global Magic Brands, Orsa ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin aralarında bulunduğu ekonomi, pazarlama ve iletişim alanlarının önde gelen aktörlerinin de destek verdiği buluşmada Türkiye’nin 2023 vizyonu doğrultusunda, İstanbul’un dünyadaki algısı için bilinçli bir “yönetim sistemi” kurulması gerektiği görüşü öne çıktı. Gayrimenkul özelinde İstanbul’un mega gayrimenkul projelerinin kentin yurtdışındaki algısına hizmet etmesi için bir bütünün parçaları olarak tasarlanması gerektiği belirtildi.Kentin ekonomik kurgusunun yeniden gözden geçirilerek, ürettiği katma değerin yükseltilmesi için çalışmalar yapılmasına işaret edilen toplantıda bir dünya kenti olan İstanbul’un stratejik bir çalışmayla global resimde yeniden konumlandırılması gerektiği görüşünde birleşildi. 2020 Olimpiyat adaylığı, kentsel dönüşüm süreci ve büyük gayrimenkul yatırımları ile İstanbul’un geleceğinin bütüncül ve...