05 / 05 / 2024

kredi ödemeleri

kredi ödemeleri

Gezi olayları, 17-25 Aralık operasyonları ve hukuk skandalları sonrası tırmanan faiz oranları tüketicinin faturasını kabarttı. 10 yıl vadeli 100 bin TL’lik konut kredisinin geri ödemesi 8 ayda 143 binden, 185 bin TL’ye çıktı.

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

KYK burs ödemeleri başladı! İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi!

KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri az önce belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde yapılıyor. İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi...

İlk evini alacaklara kredi müjdesi! 2 yıl ertelemeli olacak

Ev alacaklar için mucize kredi desteği. Kampanyadan sadece ilk evini alacak olanlar faydalanabilecek. Kredi ödemeleri ise ‘2 yıl ertelemeli 18 yıl vade’ şeklinde yapılacak. ‘Hâlihazırda bir evde hissesi olmamak’ şartı gerekiyor.

TEB de gaza bastı. TEB müşterileri şimdi baksın

Türkiye Ekonomi Bankası da kredi konusunda gaza bastı. TEB'den kredi ödemeleri hakkında çok önemli bir açıklama geldi.

2023 KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatıyor? TC kimliğe göre ödeme tarihleri

 KYK burs ve kredi ödemeleri için uzun süredir bekleyen öğrenciler için müjdeli bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TC kimlik numaralarına göre belirlenen ödeme tarihlerini duyurdu.

Yapı Kredi zirveden inmiyor! Emekliler böyle promosyon ücreti bir daha gelmez! Fırsatı kaçırmayın

Yapı Kredi, emekliler için bankaların ayarladığı promosyon bedellerinde en yükseği vermek ve müşteri kapmak için cazip tekliflerine devam ediyor. İşte emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm ayrıntılar.

Depremin ağır hasar verdiği kentlerde 6 ay yeterli bulunmadı! Kredi ödemeleri için süre uzamalı

Kahramanmaraş merkezli bölge illerini etkileyen 2 büyük depremde vatandaşların banka kredilerinin 6 ay ertelenmesi kararı alınmıştı. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, 6 aylık sürenin yetersiz olduğunu söyledi.

Üniversite öğrencileri dikkat! Burs ve kredi ödemeleri bugün başladı! Peki siz ne zaman ödeme alacaksınız?

Milyonlarca üniversite öğrencisinin heyecanla beklediği burs ve kredi ödemeleri bugün başladı! Peki siz ne zaman ödeme alacaksınız? İşte ödeme günleri…

Başvurusu onaylanan herkesin Ziraat Bankası hesabına toplu para yatacak! Ödemeler o tarihlerde peş peşe çekilecek!

KYK burs sonuçları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Milyonlarca KYK burs ve kredi sonuçlarını öğrenen üniversite öğrencileri KYK burslarının yatırılmasını bekliyor. Peki KYK toplu burs ve kredi ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Öğrencilere yeni yıl müjdesi! Ekim, kasım aralık ödemeleri toplu şekilde peş peşe hesaplara aktarılacak! O tarihte ...

Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen burs ve kredi ödemelerinde detayları açıklandı. Yeni yılda öğrencilerin hesaplarına ödemeler toplu olarak yatırılacak. Peki 2022 KYK burs ödemeleri hesaplara yattı mı?

KYK burs ve kredi ödemeleri başladı mı? 2022 KYK burs ödeme takvimi belli oldu mu?

Milyonlarca üniversite öğrencisi tarafından merakla beklenen KYK burs ve öğrenim kredisi sonuçları 16 Aralık Cuma günü belli oldu. Peki, KYK burs ve kredi ödemeleri başladı mı? 2022 KYK burs ödeme takvimi açıklandı mı? İşte detaylar...

Yeni yıl zamlı burs miktarı belli oldu! KYK kredi ve burs ödemeleri ne kadar? Lisans, önlisans kredi ve burs tutarı

KYK burs ve kredi ücretlerine ilişkin son dakika açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Peki, KYK kredi ve burs ödemeleri ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Hangi banka ne kadar maaş promosyonu veriyor? Yapı Kredi promosyon ücreti ne kadar?

Emekli promosyon ödemeleri hala gündemde yer almaktadır. Vatandaşlar, banka banka promosyon miktarları araştırılmaktadır. O bankalar arasında Yapı Kredi bankasının da promosyon ödemesi sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

kredi ödemeleri Haberi

kredi ödemeleri

ABD Merkez Bankası’nın likiditeyi sıkma adımları, Gezi Parkı olayları, 17-25 Aralık operasyonlarıyla başlayan siyasi belirsizlik ve kurdaki artışı durdurmak için Merkez Bankası’nın yaptığı 5.5 puanlık rekor faiz artırımı, Türkiye tüketicisinin en büyük hayali olan ev sahibi olma hayalini giderek daha zorlaştırıyor. Bankalar geçen haziran ayından bu yana konut kredisi faizlerini iki kata yakın artırırken, aylık kredi faizleri yüzde 0.64’ten, yüzde 1.15’in üzerine çıktı. Hatta bazı bankaların faiz oranları yüzde 1.65’e kadar çıktı. Son artırımların ardından, konut almak için bankadan 10 yıl vadeli 100 bin TL kredi çeken bir tüketicinin toplam maliyetindeki artış 40 bin TL’yi geçti. 


Konut Kredisi Faiz Oranları Son Üç Yılın Zirvesinde 


Taraf gazetesinin haberine göre konut kredisi faiz oranları ve Hazine bonosu faizlerindeki gerileme, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarından...