03 / 05 / 2024

kredi ödemelerini erteleyen bankalar

kredi ödemelerini erteleyen bankalar

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ülkemizde oluşturduğu olumsuz etkileri önlemek için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda bazı bankalardan kredi ertelemesi haberi geldi. Vatandaşlar ise “Konut kredileri ertelendi mi?” sorusunu araştırmaya başladı…

Yapıkredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emekli bankaların promosyon ödemelerini merak ediyor. Bunlardan en çok merak edilen ise Yapı kredi Bankası banko promosyon ödemesi. Yapı kredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Kredi kartı ile fatura ödeyenler yandı! Otomatik ödeme talimatında tam bu kadar faiz ödeyecek!

Kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verenler faiz politikalarının sonuçları ile savaşıyor. Ödemelerini otomatik talimat ile yapanlar faiz ödeyecekler.

Dacia'da şimdi araba alanlar ödemelerini Eylül'de yapıyor! Son dakika Şubat fırsatı açıklandı!

Bu ay Dacia'dan sıfır araç alanlar, kredi taksiti ödemelerini 6 ay erteleme fırsatından yararlanıyor. Peki Dacia modellerinin Şubat 2024 fiyatları ne kadar? İşte Dacia 5 Şubat 2024 fiyat listesi...

Ziraat Bankası müşterileri buna hayır diyemeyecek! Böyle faiz oranı 10 yılda bir olur: Nakit ihtiyaçlarınızın dermanı bu kredide!

Kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan 0.88 faiz oranıyla kredi kampanyasıyla beraber nakit kredi ödemelerine dair açıklamalar yapıldı. Ziraat Bankası 0.88 faiz oranıyla kredi kapsamında nakit kredi ödemelerini kimlerin kullanabileceği bilgisi açıklandı.

İnşaatı tamamlanmayan konutların kredileri ne olur?

Ev sahibi olmak için inşaat firması ile anlaşan sonrasında ise bankadan kredi çeken vatandaşlar, inşaatın durması halinde kredi ödemelerini durdurabiliyor.

Reysaş GYO, sermaye artımından elde edilecek fonla kredi ödemelerini yapacak!

Reysaş GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 103,25203 oranında 253 milyon 999 bin 999 TL arttırılarak 500 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuru yapıldı.

Kredi kartı ile emlak vergisi ödeme 2021!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri başladı. Vergi mükellefleri ödemelerini internet sitelerinden online olarak yapabiliyor. İşte kredi kartı ile emlak vergisi ödeme 2021...

Konutta kredi fırsatı talebi artırdı!

Konut kredi faizlerinin 0.64'e düşürülmesiyle birlikte konut sektörü canlandı. Konut alımlarını erteleyen vatandaşlar, düşük faizlerle birlikte harekete geçti...

Mirasçılar dikkat! Kredi kartıyla ödeme dönemi başladı!

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı duyura göre, mirasçılar koronavirüs kapsamında alınan tedbirler sebebiyle ödemelerini kredi kartıyla gerçekleştirebilecek.

Çiftçilerin kredi ve kira ödemeleri ertelendi!

 Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çiftçilerin, mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek olan Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan Hazine destekli kredi geri ödemelerini faizsiz olarak 6 ay ertelediklerini söyledi.

Kira geliri olanlar dikkat! Kredi kartıyla ödeme imkanı!

Taşınmazların kiraya verilmesiyle elde edilen gelirler “gayrimenkul sermaye iradı” olarak belirtiliyor ve bu taşınmazlar gelir vergisine tabi tutuluyor. Gayrimenkul sahipleri de Covid-19 kapsamında alınan tedbirler nedeniyle ödemelerini kredi kartıyla gerçekleştirebiliyor.

Kira geliri olanlar dikkat! Kredi kartıyla ödeyebilirsiniz!

Gayrimenkullerin kiraya verilmesiyle elde edilen gelirler “gayrimenkul sermaye iradı” olarak belirtiliyor ve gelir vergisine tabi tutuluyor. Gayrimenkul sahipleri de koronavirüs kapsamında alınan tedbirler sebebiyle ödemelerini kredi kartıyla yapabiliyor.

Kira geliri olanlar dikkat! Kredi kartıyla ödeme kolaylığı!

Gayrimenkullerin kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler “gayrimenkul sermaye iradı” olarak belirtiliyor ve gelir vergisine tabi tutuluyor. Gayrimenkul sahipleri ise koronavirüs kapsamında alınan tedbirler sebebiyle ödemelerini kredi kartıyla yapabilecek.

kredi ödemelerini erteleyen bankalar Haberi

kredi ödemelerini erteleyen bankalar

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında birçok banka kredi erteleme yoluna gitti. Kredi haberlerinden sonra ise vatandaşlar “Konut kredileri ertelendi mi?” sorusunu araştırmaya başladı. İşte merak edilen sorunun cevabı…

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; salgının yaşattığı olumsuz boyutun en aza indirgenmesi için hükümet tarafından alınan geniş çaplı önlemler listesi geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Bu noktada, bankalardan da kredi ertelenmesi konusunda bir hamle geldi. Öte yandan, BDDK da taşı ve tüketici kararları hakkında aldığı yeni kararları açıkladı.

KONUT KREDİLERİ ERTELENDİ Mİ?

Milyonlarca çalışanı, iş yeri sahibini ilgilendiren kredi ertelemesine Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi devlet bankalarının yanı sıra Denizbank, QNB Finansbank, İş Bankası gibi bankalar da katılarak destek verdi.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası; 1 Mart - 31 Mart 2020 tarihleri arasında ödenmesi gereken dönem sonu...