04 / 05 / 2024

kredi takip

kredi takip

Takibe düşen veya icra aşamasına gelmiş kredi ve kart borçlularına yönelik hazırlık yapılıyor. Hazine ve Maliye ile Adalet Bakanlıkları’nın dar gelirlilerin maddi konularda hukuka taşınmış sorunlarının çözümü için yaptıkları çalışmada son aşamaya gelinirken, iki bakanlığın yetkilileri dün son bir to

3 yıl önce kredi ile ev alanların kira geliri kredi taksitinin çok üzerine çıktı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 yıl önce kredi ile ev alanların kira gelirlerinin kredi taksitinin çok üzerine çıktığını belirtti.

Bankalardan sıfır faizli anında kredi imkanı! 

Yaşanan yüksek enflasyon ile vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorlar. Buna göre vatandaşlar kredi kullanmak için bankaların vade ve faizlerini takip ediyorlar. Sıfır faizli kredi imkanı ve ödeme seçenekler neler? 

Kredi ve kredi kartı borcu olanlar hemen bakın! Yasal takip için rakamlar açıklandı

Bireysel kredi ya da kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe alınmış kişilerin sayısında gerileme oldu. İşte detaylar...

Öğrenciler dikkat! 2023 KYK kredi borçları siliyor mu? İşte son gelişmeler!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinde eğitim alırken geri ödemeli kredi alan ve belirlenen tarihlerde borçlarını ödemeyenler, KYK son dakika gelişmeleri takip ediyor. Peki, KYK borçları silinecek mi? İşte detaylar...

Faizsiz kredi çekmek isteyenler için son uyarı! Sadece 5 gün kaldı! Ziraat Bankası imkanlarını seferber etti!

Nakit sıkıntısı çekenler, bankaların kredi kampanyalarını takip ediyor. Özellikle faizsiz kredi imkanı veren bankalar ilk tercih oluyor. Faizsiz kredi isteyenler hemen Ziraat Bankasına. İşte detaylar!

5 bin 500 TL üzeri emekli maaşı olanlara para doyacak! Yapı Kredi resmen açıkladı

Emekli maaşlarına zam alan vatandaşlar yine de bu zamların kendilerine yetmeyeceğini düşünerek promosyonları takip etmeye devam ediyor. Yapı Kredi de bu bilinçle emeklilere verdiği promosyonda kesenin ağzını açtı.

Türk Lirası mevduata şok faiz. Diğer bankalar takip edecek mi?

Kredi faizlerinde beklenen indirimi yapmayan bankaların, cazibesini yitiren KKM hesaplarından olası çözülme için harekete geçtikleri belirtiliyor. Akbank'ın faiz teklifini diğer bankaların takip edip etmeyeceği merak konusu.

12 bankada peş peşe deprem! Denizbank, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, QNB Finansbank, TEB, Halkbank, Vakıfbank...

Tüketici kredisi faiz oranları tek tek açıklandı! Nakit ihtiyacı  yaşayan kişiler ise ihtiyaç kredisi faiz oranlarını merakla takip ediyor. Denizbank, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, QNB Finansbank, TEB, Halkbank, Vakıfbank...

Kredi ve kredi kartı borcu olanlar hemen bakın! Yasal takip için rakamlar belli oldu!

Bireysel kredi ve kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe düşenlerin sayısı Ocak-Temmuz döneminde 966 bin kişi oldu. Geçen yılın aynı döneminde 741 bin kişi yasal takibe girmişti.

Kredi ve kredi kartı kullananlar dikkat! Yasal takip sayısı 7 ayda neredeyse 1 milyona ulaştı

Kredi veya kredi kartı borçlarından dolayı yasal takibe intikal eden kişi sayısı arttı.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden et fiyatlarına dev indirim! Düğmeye resmen basıldı! 12 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifi market ve et fiyatları ilişkin son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müjdeli haberi son dakika açıklamasıyla duyurdu. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi market fiyatlarında ne zaman indirim olacak? İşte 12 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Zeytinyağı fiyatlarında dev indirim! İşte A101, Migros, Carrefoursa, Tarım Kredi 3 Haziran 2022 zeytinyağı fiyat listesi

Ayçiçek yağı fiyatlarının artmasıyla birlikte zeytinyağına yönelen vatandaşlar indirimli zeytinyağı fiyatlarını merakla takip ediyor. Peki güncel zeytinyağı fiyatları ne kadar? İşte İşte A101, Migros, Carrefoursa, Tarım Kredi indirimli zeytinyağı 3 Haziran 2022 fiyat listesi

KYK burs ve kredi ödemeleri başladı! Hesaplarınızı kontrol edin...

Devlet tarafından ödenen desteklerden biri olan ve milyonlarca öğrenci tarafından yararlanılan burs ve KYK kredi ödemeleri hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. KYK burs ve kredi ödemeleri başladı. İşte tüm detaylar..

kredi takip Haberi

kredi takip

Hazine ve Maliye Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, iki bakanlığın sessizce yaptığı ortak çalışmayla dar gelirlilerin maddi konularda yargıya taşınan sorunlarının çözülebilmesi için bir taslak çalışma hazırlandı.
Taslağın kapsamına ilişkin detaylar geçtiğimiz akşam düzenlenen toplantının ardından netlik kazandı.

Bakanlıkların yetkilileri dün bir araya gelerek, daha önce ayrıntıları üzerinde çalışma yaptıkları taslağa son şeklini verdiler. Hazine ve Maliye ile Adalet Bakanlığı ortak çalışmasıyla hazırlanan tasarıya ilişkin detay paylaşılmazken, taslağın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği ilk kabine toplantısında sunulacağı belirtildi.

TASARIYI YİNE ERDOĞAN DUYURACAK

Özellikle dar gelirli vatandaşları ilgilendiren bu düzenlemenin detaylarının, kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından canlı yayında kamuoyuna açıklanması bekleniyor. 

Edinilen bilgiye göre söz konusu çalışma kredi veya kredi kartından dolayı takibe düşmüş, icralık olmuş...