23 / 07 / 2024

kredi transferi yapan bankalar

kredi transferi yapan bankalar

Kredi borcunu ödeme konusunda güçlük çeken kimseler, farklı bankalara olan kredi kartı veya kredi borçlarınızı tek bir bankada yapılandırılabiliyor. Peki, söz konusu işlem olan kredi transferi nasıl yapılır?

Türkiye Bankalar Birliği açıkladı! Kredi kartı kullanımları kısıtlanacak! 

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon Türk Lirası'na kadar geldi. Bu kapsamda, açıklama yapan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartına düzenleme yapılabileceğini kaydetti ve konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Kredi kartlarına taksit sınırlaması mı geliyor? Vatandaş da taksitle satış yapan esnaf da isyan etti!

 Kredi kartı kullanımında geçen yıl patlama yaşanırken,  kredi kartı borcu ise rekor seviyeye ulaştı. Gazeteci Dr. Barış Esen, x sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Kredi kartı taksitlerine sınırlama gelebilir” dedi. Hem vatandaş hem de esnaf Esen’i yorum yağmuruna tuttu.

Yapı Kredi'den emeklilere 9 bin TL! Başvuru yapan hemen alıyor

Yapı Kredi Bankası'ndan emeklilere 9 bin TL'ye varan nakit promosyon kampanyası açıklandı. İşte detaylar...

YapıKredi ve Trendyol'dan büyük fırsat! Bunu yapan tam 1.000 TL puan kazanıyor! Son gün 22 Ekim! 

YapıKredi ve Trendyol büyük bir işbirliğine imza attı. Trendyol’dan yönlenerek mobilden Yapı Kredili olanlara 1.000 TL puan fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Tarım Kredi Market’te bayram öncesi şok indirimler!

Ramazan Bayramı öncesinde pek çok ürün grubuna indirim yapan Tarım Kredi Kooperatif Market’te, Elit Sıvı Bulaşık Deterjanı 12,90 TL’ye, Dardanel Ton Balığı 49,90 TL'ye düştü.  İşte Tarım Kredi yeni indirimli ürünler kataloğu…

‘Oluk oluk kredi akacak’ diyen İslam Memiş tarih verdi!

Başta altın ve gümüş olmak üzere emtia piyasalarının efendisi olarak tanınan piyasa uzmanı İslam Memiş, bu kez bambaşka bir konu üzerinde iddialı açıklamalarda bulundu. Acilen nakit paraya ihtiyacı olanları sevindirecek bir tahmin yapan Memiş, o tarihte adeta oluk oluk kredi yağacağı müjdesini verdi

O bankadan cepler nakit görecek! Tam 10 bin TL kredi sadece 3 dakikada hesapta! O tarihi kaçırma!

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında mart ayının sonuna kadar başvuru yapan herkese 10.000 Türk lirası faizsiz nakit avans verilecek.

Ev alacaklar dikkat! İşte yeni kredi düzenlemesinin detayları!

Konut kredilerinde uygulanacak kredi değer oranları ile ilgili açıklama yapan  Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1’inci El konut alımlarında kullandırılabilecek azami kredi tutarının 10 milyon TL’den, 20 milyon TL’ye çıkartıldığını söyledi.

Tarım Kredi Market’te Peros 7 kg deterjan 109 TL, Nohut 28, Bulgur 15 TL! 10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Nohuttan çaya, zeytinyağından deterjana çeşitli ürünlerinde indirim yapan Tarım Kredi Marketlerinde Peros 7 kiloluk deterjan 109 liraya, Baby Turco XL boy 64’lü bebek bezi 149,90 TL’ye düştü.  Peki Tarım Kredi Marketlerinde başka hangi ürünler indirime  girdi? İşte detaylar…

Tarım Kredi Market zincir marketlere meydan okudu! Çaydan pirince vatandaşın dolabını en ucuza dolduracak: Etiketler yarı yarıya düştü!

Tarım Kredi Market, son zamanlarda vatandaşın cebini düşünen adımlar attı. Diğer marketlere göre ürünlerinde indirime giden Tarım Kredi marketler piyasayı alt üst etti. Temel ihtiyaçlarda kampanyalar yapan Tarım Kredi Market raflarında ürünler müşterilerini beklemekte. İşte ayrıntılar.

Emekli promosyonunda güzellik yapan Yapı Kredi'den son dakika müjdesi! Sakın ama sakın görmeyen duymayan kalmasın!

Emekli promosyonunda verdiği para ile adından defalarca bahsettirem Yapı Kredi, bu kez de kredi kartları üzerinden kampanyayı duyurdu. Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür! İşte ayrıntılar...

Yeniden ithalata döndük! Beklenen hayvanlar geldi! Tarım Kredi ile et ve süt kurumunda satılacak

Tarihimizden bu yana tarım ve hayvancılık ile ün yapan Türkiye hayvancılıkta bir kere daha ithalata döndü. Macaristan’dan ithal edilecek 5 bin kesilecek hayvanın  Et ve Süt kurumu ESK satış mağazaları ve Tarım Kredi Marketlerde satışa sunulmak üzere Edirne'ye geldi.

Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL! Üzülmemek için elinizi çabuk tutun!

Koçtaş büyük bir kampanyayı daha duyurdu! Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL veriliyor. Yapı Kredi World'e özel 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinize 200 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. İşte haberin detayları…

kredi transferi yapan bankalar Haberi

kredi transferi yapan bankalar

Kredi transferi nasıl yapılır?

Kredi, banka ve diğer kredi kuruluşları tarafından vatandaşlara kullanmaları için para olarak karşımıza çıkıyor. Kredilerin geri ödemeli uzun vadeli ve düşük faizli oluyor.


Ancak kredi borcunu ödeme konusunda güçlük çeken kimseler, kredi transferi yöntemine başvurabiliyor.


Kredi borcu transferi, farklı bankalara olan kredi kartı veya kredi borçlarınızı tek bir bankada yapılandırmanızı sağlayan işleme deniyor.


İhtiyaç kredisi olarak da nitelendirilebilen bu kredi transferi, kanunen verilmiş bir hak oluyor. 


Kredi transferi ile konut kredisi faizlerinin düştüğü dönemlerde, tüketici kalan kredi borcunu başka bir bankadan kullandığı kredi ile kapatabiliyor.


Böylece bir bankadan kullanılan bir kredi, bir başka bankaya transfer edilebiliyor. Ancak bu uygulama her bankada farklı şekil ve şartlarda uygulanıyor. Örneğin, başka bankadan kullanılan konut kredisi taksitlerini azaltmak için konut kredisi başka bankaya transfer edilebiliyor.


Tüketici...