28 / 04 / 2024

kredili ev satışı

kredili ev satışı

Aydınlık Gazetesi köşe yazarlarından Yıldırım Koç bugünkü yazısında kanserli ekonomi konusuna değindi. İşte o yazı...

Mayıs 2021'de hangi ilde ne kadar kredili konut satıldı?

Kovid-19 salgını döneminde ertelenen talep ve yükselen faizle kredili konut satışlarının 78 şehirde yavaşladığı ifade edildi. Peki Mayıs 2021'de hangi ilde ne kadar kredili konut satıldı?

İnternetten ev satışına yeni düzenleme!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nde neler değişti? İnternetten ev satışına hangi düzenlemeler getirildi? İşte ayrıntılar...

WhatsApp'ta altın günü gibi ev satışı!

Faizsiz ev alma sistemi ile birlikte ev satışı yapan firmaların sayısı çoğaldı. Öyle ki WhatsApp gruplarında altın günü gibi ev satışı yapan firmalar bulunuyor. 

Çanakkale Gökçeada'da arazi ve ev satışları patladı! 

Turizmin önemli merkezlerinden biri olan Çanakkale'de bulunan Gökçeada'ya koronavirüs vakalarının az olması nedeniyse ilgi arttı. Adada arazi ve ev satışları arttı. 

​Ev satın alırken dolandırılmayın! 

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan ev satın almayı veya kiralamayı düşünenlerin dikkat etmesi gerekenler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Konut kredisinde olağanüstü avantaj sunan koşullar sona erince ipotekli satışlar yavaşladı. Peki yaz aylarında hayata geçirilen düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Moskova'da faizler düştü yeni ev satışları rekora koştu!

Rusya’da konut kredi faiz oranlarındaki düşüş yeni ev satışlarında rekor artışa neden oldu. Moskova’da geçen Eylül ayında ilk defa yeni konut satışları 10 bini geçti. 

Altın Kızlar dizisinin çekildiği ev satıldı!

Golden Girls (Altın Kızlar) adlı dizisinin çekildiği ev satıldı. ABD'nin Los Angeles kentinin gözde bölgeleri arasında yer alan Brentwood'daki evin yeni sahibi 4 milyon 620 bin dolar veren kişi oldu.

Kredili konut satışlarında yeni rekor!

Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz'da bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 124,3 artarak 229 bin 357 rakamına ulaştı ve tarihi rekor kırıldı. İpotekli (kredili) konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 900,6 artarak 130 bin 721 oldu. 

Ev satışları arttı fiyatlar rekor kırdı!

Kovid-19 salgını sürecinde küçük ölçekli işletmeler desteklendi, vergiler düşürüldü, kira yardımı yapıldı ve daha birçok destek sırf ekonomi canlansın diye yapıldı. Bu desteklerin içinde konut kredisi faizlerindeki indirim de yer aldı. Ev satışları arttı fiyatlar rekor kırdı...

Temmuz ayında kredili konut satışı yüzde 1000 arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Temmuz ayında kredili konut satışının 141 bin 434 işlemle geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1000 arttığını açıkladı.

Gulu Lalvani, Bodrum'dan ev satın aldı!

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki taş evlerin fiyatları, milyonlarca liraya çıktı. Serdar Bilgili’nin yaptığı sitedeki bir evi Gulu Lalvani 770 bin euro yani 6 milyona ev satın aldı.

Kredili konut satışları mobilya sektörünü de hareketlendirdi!

Kredili konut satışları ve düğün sezonunun başlaması mobilya sektörünü de hareketlendirdi...

kredili ev satışı Haberi

kredili ev satışı

Türkiye ekonomisinin krizi giderek derinleşiyor. Bir ülkenin dış dengeleri ve iç dengeleri vardır. Bu dengeler bozulduğunda ortaya ekonomik kriz çıkar.


Türkiye, yıllardır hem dış denge, hem de iç denge sorunları yaşıyor. Ancak bu dengesizliklerin halk kitlelerinin yaşamlarına olumsuz bir biçimde yansıması, sorunu çözmeyen, ancak sorunun sonuçlarını örten uygulamalarla, erteleniyordu.


KANSERİ TEDAVİ YERİNE AĞRI KESİCİ


Durum aynen kanserli bir hastanın tedavi edilmesi yerine kanserin yol açtığı ağrıların ağrı kesicilerle giderilmesine benziyor.


Bir hasta düşünün. Kanser olmuş. Doktora gidiyor. Doktor, sancılı bir kanser tedavisini göze alamıyor ve kanserin yol açtığı rahatsızlıkları örten bir tedavi uyguluyor. Hastaya da kanser olduğunu söylemiyor. Hastanın başı mı ağrıyor; veriyorlar ağrı kesiciyi ve ağrı gideriliyor. Bu uygulamadan hasta da memnun. Ancak kanser yayılmaya devam ediyor. Ağrılar artıyor. Bir süre sonra...