09 / 05 / 2024

krıım ticaret merkezi

krıım ticaret merkezi

Putin'in Kırım'dan Singapur yaratma planı şimdiden sekteye uğramaya başladı. Önce bankacılık sektörü çatırdadı, ardından McDonald's kepenk kapattı. Rusya'nın Kırım'dan Singapur benzeri bir ticaret merkezi yaratma planı ülkeye pahalıya mal olmaya başladı.

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Avrupa Ticaret Merkezi Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un Avcılar ilçesinde inşa edilecek olan Avrupa Ticaret Merkezi Projesi için start verildi. Projenin detayları ise tek tek belli oldu. İşte Avrupa Ticaret Merkezi Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Trabzon'da yapılan Dünya Ticaret Merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 18 Mayıs tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

TOKİ'den Afyon'a 81 konut ve ticaret merkezi!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mardin'e 72 dükkanlı ticaret merkezi!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Dubai'deki Türkiye Ticaret Merkezi Şubat sonunda açılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) de desteğiyle Dubai'de yeni bir ticaret merkezi açmaya hazırlanıyor.

TOKİ'den Kırşehir Kındam'a konut ve ticaret merkezi!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Lüleburgaz'a 166 konut ve 6 adet ticaret merkezi!

Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Beldesi 166 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 6 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 konut ve 4 ticaret merkezi!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Şişli'deki Şetat Ticaret Merkezi binası 130 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 992 Ada, 1 Parselde yer alan eski Şetat Ticaret Merkezi binasını 129 milyon 766 bin TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

krıım ticaret merkezi Haberi

krıım ticaret merkezi

Putin'in Kırım'dan Singapur yaratma planı şimdiden sekteye uğramaya başladı. Önce bankacılık sektörü çatırdadı, ardından McDonald's kepenk kapattı.


Rusya'nın Kırım'dan Singapur benzeri bir ticaret merkezi yaratma hayali daha işin başında ülkeye pahalıya mal olmaya başladı. Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in mart ayında Kırım'ı ilhak etmesi, hem kendi ülkesinde hem de Kırım'da bir dizi yaptırımları da beraberinde getirdi. Siyasi gerginlikle birlikte ekonominin de zedelenmeye başladığı bu süreçte Kırım'da bankacılık krizi patladı. Diğer sektörleri de etkileyen krizde McDonald's da Kırım'daki üç şubesini kapatma kararı aldı. Singapur modelinin 48 milyar olarak hesaplanan maliyeti ise 2 milyon nüfuslu bölgenin toplam 10 yıllık üretim miktarına denk. Moskava, Kırım'daki sanayi üretiminin de ekonomisine destek vereceğini öngörüyor.  


YALTA SAHİLİNDE KÜÇÜK LAS VEGAS! 


Kırım'ı ticaret merkezi yapmayı düşleyen Putin, Yalta'da 50-100...