06 / 05 / 2024

Kripto varlıklar yatırımları ne oldu

Kripto varlıklar yatırımları ne oldu

Son zamanlarda değer kaybı yaşayan kripto paralar yatırım almaya devam etti. Geçtiğimiz hafta kripto para sermaye varlıklarına para girişi yaşandı. 

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Avrupa Birliği ülkeleri, kripto varlıkları vergilendirmeye hazırlanıyor!

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, kripto varlıkların vergi kaçırılmasında kullanımını engellemek amacıyla bu alanda otomatik bilgi paylaşımında bulunulmasında anlaştı.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

İngiltere’den yabancı kripto yatırımcısına büyük müjde!

Son dönemlerde ekonomisinde önemli sarsıntılar yaşayan Birleşik Krallık hükümetinden, kripto varlık yatırımcılarına yeni yılda müjdeli bir haber geldi.

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Kripto varlıklara yatırımlar azalmıyor!

Son zamanlarda değer kaybı yaşayan kripto paralar yatırım almaya devam etti. Geçtiğimiz hafta kripto para sermaye varlıklarına para girişi yaşandı. 

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

Pandemide kripto para yatırımları arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'de kripto para yatırımları arttı. Yatırımlarda Türkiye Avrupa'da birinci sırada yer alıyor. 

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Kriptoda yatırım yaparken nelere dikkat edilmeli?

Son zamanlarda trend haline gelen kripto para varlıkları yatırımcıların iştahını açmaya devam ediyor. Peki kripto borsalarına giriş yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte uzman isimlerden öneriler...

Kripto para yatırımları meclis gündeminde!

Kripto para yatırımları ve denetimleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılınç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Kripto varlıklar yatırımları ne oldu Haberi

Kripto varlıklar yatırımları ne oldu

CoinShares'in Dijital Varlık Fon Akışları önceki hafta kripto varlıklara 88 milyon dolar sermaye girişi olduğunu açıkladı. Milliyet'te yer alan habere göre; Bitcoin, 51 milyon dolar ile en fazla sermaye girişi olan kripto para olurken, ay başından bu yana 88,2 milyon dolar, yıl başından bu yana 6,45 milyar dolar Bitcoin'i tercih etti. 

Ethereum'da  bu hafta 17,2 milyon dolar çıkış görülürken Solana 18,8 milyon dolar, Tron 17 milyon dolar ve çok varlıklı yatırım ürünleri 15 milyon dolar yatırım aldılar. Kripto varlıklara ay başından bu güne 144 milyon dolar ve yıl başından bu yana 9,5 milyar dolar sermaye girişi yaşandı.

Kripto paralar bağımlılık yapar...