19 / 05 / 2024

Krk Karakuş Gayrimenkul İnşaat iletişim

Krk Karakuş Gayrimenkul İnşaat iletişim

Krk Karakuş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Karakuş tarafından kuruldu. 

Hitexper Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hitexper Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karakuş tarafından kuruldu.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Yeni Sey İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sey İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 21 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Memiş, Latif Karakuş ve Murat Çağlayan ortaklığında kuruldu.

Cansu Melis Karakuş'tan gayrimenkul yatırımı!

Cansu Melis Karakuş, gayrimenkul yatırımları için Remax 7tepe’de Arazi Yatırım Uzmanı olan Mert Başaran ile Yatırım Danışmanı olarak anlaştı. Karakuş, ilk yatırımını Başaran aracılığı ile Eskişehir'de yaptı...

Garentim Gayrimenkul Yönetim Sistemi Anonim Şirketi kuruldu!

Garentim Gayrimenkul Yönetim Sistemi Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kibriye Karakuş ve Tuna Amaç ortaklığında kuruldu.

İŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı yine Ömer Karakuş oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Karakuş, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Süleyman H. Özcan'ın seçildi...

Azaran İnter Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azaran İnter Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ardalan Mahmoudıan, Gökhan Karakuş ve Shahzad  Mahmoodıan ortaklığında kuruldu. 

Ömer Karakuş, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karakuş oldu. Başkan Vekili ise Süleyman H. Özcan oldu...

Krk Karakuş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krk Karakuş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Karakuş tarafından kuruldu. 

Masal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Masal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Can Karakuş ile Galip Gündoğdu Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

KRK İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KRK İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Ali Rıza Karakuş ve Yön.Kur.Başkan Yardımcılığı'nda Yadigar Karakuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu.

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Krk Karakuş Gayrimenkul İnşaat iletişim Haberi

Krk Karakuş Gayrimenkul İnşaat iletişim

Krk Karakuş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Karakuş tarafından kuruldu. 

Krk Karakuş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Krk Karakuş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Batı Mahallesi Vişne Sk. No:35/3 Pendik