01 / 07 / 2024

Kruvaziyerler rotayı izmire çevirdi

Kruvaziyerler rotayı izmire çevirdi

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ortadoğu'da yaşanan karışıklık nedeniyle rotalarından Doğu Akdeniz'i çıkaran kruvaziyer gemilerinin İzmir'in de aralarında bulunduğu Ege kıyılarını tercih ettiğini belirtti.

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Bitcoin ve Ethereum 2023'te bu rotayı izleyecek!

Yeni Yıl Beklentileri! Piyasaların amiral gemisi Bitcoin'de (BTC) ve Ethereum'da (ETH) 2023 yılı tahminleri neler? Yeni yıl kripto paralara iyi gelecek mi?

Gram altının 2 gün sonra izleyeceği rota! Analistler peş peşe açıkladı! Bunu görenlerin nefesi kesilecek!

Analistler gram altının iki gün sonra izleyeceği rotayı açıkladı. Bunu görenlerin nefesi kesilecek! Peki, gram altın ne kadar? Altın fiyatlarında son durum ne? 16 Kasım 2022 altın fiyatları…

İstanbul'da satılık ve kiralık konut fiyatları uçtu! Herkes rotayı o ile çevirdi! Ucuza ev ve arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul'da yabancı yatırımcıların da yoğun ilgisinin ardından konut ve arsa fiyatları resmen fırladı. Arsa almak isteyenler şehir tercihlerini değiştirdi. İşte ayrıntılar...

Dolar kahini Selçuk Geçer rotayı çizdi: Önce 21, sonra 30, en sonunda ise...

Youtube kanalından paylaşımlar yapan Selçuk geçer, dolar ve gram altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Fırsat ayağınıza geldi! İslam Memiş yaptığı yeni yatırımla rotayı çizdi

Gram altın dolar kurunun yükselmesine rağmen düşüşler yaşarken, İslam Memiş'ten altın yatırımcısını ilgilendiren yorumlar yaptı.

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.

IMF'ten Avrupa'ya doğal gaz kesintisi uyarısı: Ciddi sonuçları olur

Rusya ve Ukrayna savaşı yüzünden enerjide bağımlı olduğu Rusya'ya karşı ipleri atıp rotayı Azerbaycan'a çeviren Avrupa ekonomisi doğal gaz sorununu nasıl aşacak? Fatura beklenenden büyük mü çıkacak? IMF, söz konusu tehlike için Avrupa'yı uyardı.

Avrupa Rusya'nın kestiği gazın yerini dolduracak formülü buldu

Rusya'nın doğal gaz ödemelerini Avrupa'dan rubleyle yapmasını istemesinin ardından başlayan krizde vanaları kapanan Avrupa, gaz tedariğini sağlama almanın yolunu buldu. Avrupa ülkeleri bu kışı sıkıntı yaşamadan geçirmek için rotayı Azerbaycan'a çevirdi.

Dolar durgun sularda yüzüyor! FED rotayı belirleyecek!

Dolar kuru 17.30  Türk Lirası bandında seyrini sürdürüyor. Gözler bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın senatoda yapacağı konuşmalara yöneldi. Rota yeniden oluşturulacak!  işte detatlar...

Brent petrol fiyatları cep yakınca harekete geçtiler! Rus petrolünün yerini ne alacak?

Avrua Birliği, ülkelerinin Rus petrolünü yüzde 90'a varan oran ithal etmeyi keseceklerini açıklamasının ardından petrol piyasası karıştı. Brent petrolün varil fiyatı 120,46 doları gördü. Petroldeki yükseliş nedeniyle Fransa rotayı Arap yarımadasına çevirdi

İkinci el araba alacaklar dikkat! Fiyatlarla ilgili önemli gelişme...

Doların hızla tırmanışa geçmesi ve sıfır araba fiyatlarının ateş pahası haline gelmesinin ardından vatandaşlar da rotayı ikinci el araba pazarlarına çevirdi.

Kruvaziyerler rotayı izmire çevirdi Haberi

Kruvaziyerler rotayı izmire çevirdi


İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ortadoğu'da yaşanan karışıklık nedeniyle rotalarından Doğu Akdeniz'i çıkaran kruvaziyer gemilerinin İzmir'in de aralarında bulunduğu Ege kıyılarını tercih ettiğini belirtti. Demirtaş, yaptığı açıklamada, yılın ilk 7 ayı sonunda İzmir'e 78 sefer ile 190 bin 28 kruvaziyer yolcusunun geldiğini hatırlatan Demirtaş, kruvaziyer turizmi yapan firmaların Doğu Akdeniz'de yaşanan karışıklık nedeniyle İzmir'e yeni seferler eklediğini bildirdi. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde İzmir'e 98 geminin geldiğin, hatlarda 2-3 yılda bir değişik limanların tercih edilmesinin bu düşüşte etkili olduğunu kaydeden Demirtaş, "P&O Aurora ve İzmir'e daha önce hiç gelmeyen Silversea firmasının Spirit ve Cloud gemileri İzmir'e 4 ek sefer koydu. Ortadoğu'da yaşanan krizlerden dolayı MSC ve Costa firmaları da İzmir'e 10 yeni sefer koydu" bilgisini verdi....