18 / 05 / 2024

Fırsat ayağınıza geldi! İslam Memiş yaptığı yeni yatırımla rotayı çizdi

Fırsat ayağınıza geldi! İslam Memiş yaptığı yeni yatırımla rotayı çizdi

Gram altın dolar kurunun yükselmesine rağmen düşüşler yaşarken, İslam Memiş'ten altın yatırımcısını ilgilendiren yorumlar yaptı.



Finans uzmanı İslam Memiş piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirdi. Altının son ayların en düşük seviyesine gerilemesinin ardından, elinde nakit veya altın olan yatırımcılar yönünü bulamıyor. Memiş, dünya piyasalarında son günlerde yaşanan gelişmelere değindi ve Ekim ayı öngörüsünü açıkladı. Memiş’e göre; dünya düzeninde sistematik değişimler olacağı için bu süreç çok serbest bırakılmayabilir.

GRAM ALTIN YÜKSELİŞE GEÇTİ
Son 2,5 yılın en düşük seviyesini gören altın fiyatları uçuşa geçti. FED’in yaptığı açıklamaların piyasalar üzerindeki sarsıntısı sürerken, gram altın 963 lira seviyesine kadar düşmüştü.

Ancak bir anda yükselişe geçen altın tüm tahminleri alt üst etti. 30 Eylül günü hızla yükselen gram altın 1.000 TL seviyelerine yaklaştı ve 996 liradan işlem görmeye devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön