04 / 05 / 2024

KT Karaca Tuna Elektirik

KT Karaca Tuna Elektirik

KT Karaca Tuna Elektirik Üretim Ltd. Şti. tarafından, Kırıkkale İli Merkez İlçesi Hasandede Beldesi sınırları içerisinde Kızılırmak Nehri üzerinde Kavak Regülatörü ve HES Projesi planlanmaktadır...

Hem filtre kahve hem de çay makinesi! Karaca Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesi satışta!

Karaca, kahve ve çay tiryakilerine özel yeni bir ürünle tüketicilerin karşısına çıktı. Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesini üreten Karaca, bu ürünü uygun fiyatla satışa çıkardı.

Karaca Air Pro Cook Air Fryer çok özel kampanyayla ön satışa çıktı! İşte 22 Eylül 2022 Karaca kampanyalı fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook ile mangal tadında etler, tavuklar ve balıklar pişirmek ya da sulu ev yemekleri moduna alarak dolmadan etli tencere yemeğine kadar leziz yemekler yapmak mümkün. Şimdi Karaca Air Pro Cook ön satışa özel fırsatlarla karşınızda. İşte 22 Eylül 2022 Karaca fiyat listesi

Dolardaki ateşi düşürmek için Merkez Bankası’nın yeni formülü ortaya çıktı! Perde arkasını Tuna Kaya açıkladı

Dolar yükselişini sürdürürken ekonomist Tuna Kaya’dan Merkez Bankası ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. 

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

Esenler Tuna Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Tuna Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Marmaris Karaca Adası 145 milyon TL'ye satışa çıktı!

Marmaris’te eylül ayında 210 milyon liradan satışa çıkarılan 381 bin metrekarelik Karaca Adası yeniden 145 milyon TL'ye satışa çıktı. Fiyatında 65 milyon lira indirim yapılan adada 3 müstakil ev bulunuyor.

Esenler Tuna Mahallesi rezerv alanı imar planı askıda!

Esenler'in Tuna Mahallesi'ndeki alan, Bakanlık Makamının 16/11/2015 tarihli ve 11479 sayılı Olur’u ile Rezerv Yapı Alanı olarak belirlendi. Esenler Tuna Mahallesi rezerv alanı imar planı askıya çıktı..

Bursa Osmangazi Belediyesi kamulaştırılan binayı yıktı!

Osmangazi Belediyesi, trafik sıkışıklığı yaşanan Tuna Mahallesi Gürdal Caddesi’ni genişletmek için kamulaştırılan bir binayı yıktı. Gürdal Caddesi’ni genişletmek için kamulaştırılan bir bina yıkıldı.

Derya Tuna villasını aylık 70 bin liraya Serçe dizisine kiraladı!

Serçe Sarayı dizindeki aylık 70 bin TL kira ödenen villanın sahibi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna çıktı.

Kuzey Ankara Girişi Karaören imar planı askıya çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylanan, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notları değişikliği bugün askıya çıktı...

Muğla'daki Karaca Adası'na Roman Abramoviç talip!

Karaca Mahallesi'ne 500 metre mesafedeki 35 milyon dolara (78 milyon 137 bin 500 lira) satılmak istenen Karaca Adası'na dünyanın ünlü futbol takımlarından Chelsea'nin patronu Rus milyarder Roman Abramoviç'in talip olduğu ortaya çıktı.

Roman Abramoviç, Karaca Adası'na talip oldu!

Muğla'nın Gökova Körfezi'nin Marmaris İlçesi tarafındaki Karaca Mahallesi'ne 500 metre mesafedeki 35 milyon dolara (78 milyon 137 bin 500 lira) satılmak istenen Karaca Adası'na Chelsea'nin patronu Rus milyarder Roman Abramoviç'in talip olduğu ortaya çıktı

Karacaören TOKİ Konutları 'nda yangın çıktı!

Karacaören TOKİ konutlarında bir binanın dış cephesi yandı.Toplu konutlardaki 40 numaralı binanın bahçesinde bulunan plastik kasalar, çocukların yaktığı ateş nedeniyle alev aldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

KT Karaca Tuna Elektirik Haberi

KT Karaca Tuna Elektirik


KT Karaca Tuna Elektirik Üretim Ltd. Şti. tarafından, Kırıkkale İli Merkez İlçesi Hasandede Beldesi sınırları içerisinde Kızılırmak Nehri üzerinde Kavak Regülatörü ve HES Projesi için halkın katılım toplantısı gerçekleştirilecek.




Toplantı Yeri: Durak Kıraathanesi

Toplantı Yerinin Adresi: Hasandede/ Merkez/Kırıkkale

Toplantı Tarihi: 24 Ekim 2013

Toplantı Saati:...