02 / 05 / 2024

Kuasar İstanbul kap

Kuasar İstanbul kap

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi, Kuasar İstanbul projesinin Kesin Kabul Tutanağı'nın onaylanmasını KAP'ta duyurdu.

Ev sahibinin baltayla kapılarını kırdığı kiracı başka eve taşındı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin kapısını kırdığı Suriye uyruklu kiracılar yeni bir eve taşındı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul kapılarını yarın açıyor!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un yarın kapılarını 43. kez açıyor.

Kanal İstanbul, Çerkezköy-Kapıkule YHT Projesi’nin maliyetini katladı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Türkiye'yi demiryolu ile Avrupa'ya bağlayacak Halkalı-Kapıkule YHT projesinin Çerkezköy-Halkalı bölümünün maliyetinin Kanal İstanbul güzergahıyla kesişmesi sebebiyle 3.1 milyar TL’den 7.7 milyar TL’ye yükseltildiğini belirtti.

Halkalı-Kapıkule YHT projesinin maliyeti 2.5 katına mı çıkarıldı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Halkalı-Kapıkule YHT’deki maliyet artışıyla beraber projeye firmalardan talebin yüksek olacağını belirtti. Akın, projedeki maliyet artışının Kanal İstanbul güzergâhıyla kesişmesi olduğunu söyledi.

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Loucıf ve Nader Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

Son 5 yılda 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre son 5 yılda  İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bin oldu…

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 18 Nisan’da kapılarını açıyor!

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında kapılarını açıyor…

Kuasar İstanbul kap Haberi

Kuasar İstanbul kap

Emlak Konut GYO İstanbul Şişli Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin Kesin Kabul Tutanağı'nın onaylanmasını KAP'ta duyurdu.



Açıklamalar


Şirketimiz projelerinden "İstanbul Şişli Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin Kesin Kabulü yapılmış olup " Kesin Kabul Tutanağı" 25.04.2017 tarihinde...