17 / 05 / 2024

kuasar istanbul ticari ünite ihale

kuasar istanbul ticari ünite ihale

Emlak Konut GYO, Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Kuasar İstanbul projesinin 29 adet ticari ünitesini ihaleye çıkarıyor. İhale 28 Ocak 2013 Pazartesi günü saat 15.00'te yapılıyor...

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Yatırımcılar, İstanbul'da ticari gayrimenkule yöneldi!

Ticari gayrimenkul yatırımında da hareketlilik devam ediyor. Uzmanlara göre, kentte ticaret devam ettiği sürece, gayrimenkul sektörünün hareketliliği de bitmeyecek.

İBB, İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanları kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminalinde yer alan ticari alanları işletmeye verecek. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Cer İstanbul projesinde ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Cer İstanbul'un T1 bloğunda ticari ünite sayısı değişti. İşte ayrıntılar ve Emlak Konut GYO'nun açıklaması...

TOKİ'den İstanbul'a 15 bin konut ve ticari ünite geliyor! Milyonlara son dakika müjdesi! Resmen açıklandı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında mega kent İstanbul'da 12 bin 73 konut ve ticari ünitenin inşaatı devam ettiğini yaklaşık 15 bin konut ve ticari ünitenin proje çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanlar yıllık 26.8 milyon TL'ye işletmeye verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminali'nin ticari alanlarını işletmeye verecek.

3. İstanbul 1.etaptaki ticari ünitelerin yarısı satıldı!

Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul projesinin 1.etap ticari üniteleri ihale usulü ile satışa çıktı. Yoğun talep gören ihalede bağımsız bölümlerin yarısının satışı yapıldı. 

Self istanbul projesi fiyatları!

Eylül 2019 tarihinde teslim edilecek olan Self istanbul projesi 609 daire ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.  İşte Self istanbul projesi fiyatları...

Motto İstanbul Projesi teslim bilgisi!

Motto istanbul projesi İstanbul Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlar yer alıyor...

Avangart İstanbul Projesi adres bilgisi!

Avangart istanbul projesinde 60 aya kadar vade farksız ödeme yapılabiliyor. Emlak Konut güvencesi taşıyan projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Kuasar İstanbul'un kesin kabül tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi, Kuasar İstanbul projesinin Kesin Kabul Tutanağı'nın onaylanmasını KAP'ta duyurdu.

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul ticari ünite ihalesi gerçekleşti!

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerindeki toplam 130 ticari ünite bugün Adım İstanbul satış ofisinde ihale yoluyla satışa sunuldu. İhale sonuçları henüz açıklanmadı.

kuasar istanbul ticari ünite ihale Haberi

kuasar istanbul ticari ünite ihale


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından "KUASAR İSTANBUL" Projesindeki 29 adet ticari ünite, 28 Ocak 2013 saat:15:00 de, açık artırma yöntemiyle KDV dahil 377 milyon 665 bin 500 TL muhammen bedel üzerinden ihale ediliyor. 


Teminat tutarını nakit olarak bankaya yatırmak isteyenler, ihale tarihine kadar Emlak Konut GYO A.Ş.'nin TC Vakıflar Bankası Kadıköy İstanbul şubesindeki 158007284812064 no'lu hesabına (IBAN TR 76 0001 5001 5800 7284 8120 64) yatırarak dekont ile beraber ihale ile ilgili istenen tüm belgeleri Emlak Konut GYO A.Ş Genel Müdürlüğü'ne teslim etmeliler. 


İhale metnini görüntülemek için