02 / 05 / 2024

kuaşasına gelen kruvaziyer gemi sayısı

kuaşasına gelen kruvaziyer gemi sayısı

Çoğunluğu Amerikalı turistlerden oluşan ziyaretçilerin bir kısmı, düzenlenen tur programlarıyla Efes antik kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Tur programına katılmayan turistler ise Kuşadası'nda alışverişe çıktı...

Konut sitesi aidatına gelen zam yüzde 68! Bu enflasyon nasıl düşecek?

Haber Programı Sunucusu Barış Esen, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda site aidatına gelen zammın yüzde 68 olduğunu belirterek, "Bu enflasyon nasıl düşecek?" diye sordu.

Mini 5 Kapı fiyatlarına gelen zam adeta dudak uçuklattı! Mini 5 Kapı Mayıs 2023 fiyatları ne kadar? 

Mini 5 Kapı fiyatlarına gelen zam adeta dudak uçuklattı! Mini 5 Kapı Mayıs 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini 5 Kapı 19 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika! Deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını ve hatta köy evlerinin bazılarının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca, bu konutların tamamının yaz aylarına kadar bitirilmesinin planlandığını ifade etti.

Hatay'da Mart ayında 7 bin 726, Nisan-Mayıs aylarında 42 bin 800 konutun inşasına başlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Hatay'da Mart ayında 7 bin 726, Nisan-Mayıs aylarında 42 bin 800 konutun inşasına başlanacağını duyurdu.

Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı! 26 Kasım 2022 güncel beton ve çimento fiyat listesi

Çimento sektöründe fiyat oynaklığı devam ediyor. Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı. Peki güncel çimento ve beton fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel çimento ve beton fiyat listesi...

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

1 ton inşaat demiri 14 bin 750  TL oldu! Demir fiyatlarına gelen fahiş zam müteahhitleri ayaklandırdı...

Demir fiyatlarına bugün fahiş zam geldi. Son günlerde üst üste gelen zamlar müteahhitleri ayaklandırdı. 1 ton demir 14 bin 750 lira oldu. İşte ayrıntılar...

Elinizdeki telefonlarınıza çok iyi bakın aman bozulmasın! İşte telefon fiyatlarına gelen son zam

TRT bandrol ücretinde yaşanan artış elektronik fiyatlarını da kötü etkiledi. Cep telefonu fiyatlarına gelen son zam belli oldu.

İnşaat sektörü temelden sallanıyor! Çimento, beton ve demir fiyatlarına gelen zamlar 'artık yeter' dedirtti!

Konut sektöründeki fiyatlar gündemden hiç düşmüyor. Konut fiyatlarına gelen zamlar aynı orantı da kira fiyatlarını da etkiliyor. Konuta gelen zammı anlamak için temele inmek gerekiyor. İnşaatın temelinde; demir, çimento ve beton fiyatları bulunuyor. Peki beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar?

Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu’nun ne kadar fatura borcu var? İşte Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturası ücreti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarına gelen fahiş zamlar sonrasında protesto kararı almış, faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu’nun 3 ay fatura ödememesinin ardından bugün evinin elektriği kesildi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturasının ücreti…

İnşaat sektörü demir fiyatlarına gelen indirimlerle rahatladı! Demir fiyatları dip seviyelere düştü!

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından, bir hafta içerisinde demir fiyatlarına peş peşe dört indirim geldi. Demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektörünü rahatlattı. İşte 15 Nisan 2022 demir fiyatları...

TOKİ afet bölgelerinde konut inşasına başlıyor!

Sel ve yangın felaketinin yaşandığı bölgelerde meydana  çıkan hasarlar ortadan kaldırılıyor. Çalışmalar dahilinde TOKİ afet bölgelerinde konut inşasına başlıyor. 

İtalya, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşasına başlama kararından derin endişe duyuyor!

İtalya Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Batı Şeria'da farklı bölgelerde 800 yeni konut inşasına başlama kararından derin endişe duyulduğunu bildirerek İsrailli yetkililere kararlarını gözden geçirme çağrısı yaptı.

kuaşasına gelen kruvaziyer gemi sayısı Haberi

kuaşasına gelen kruvaziyer gemi sayısı

Çoğunluğu Amerikalı turistlerden oluşan ziyaretçilerin bir kısmı, düzenlenen tur programlarıyla Efes antik kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Tur programına katılmayan turistler ise Kuşadası'nda alışverişe çıktı. 


Kuşadası Liman Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, geçen yıl ilçeye 33 farklı firmaya ait 434 gemi ile 582 bin 360 turist geldi. 


Bu yıl 2014 yılında 40 farklı gemi şirketine ait 510 kruvaziyer gemisinin Kuşadası'na geleceğini belirten liman başkanlığı yetkilileri. 


2014 yılı kruvaziyer sezonunda toplamda 620 bin turistin ilçeye gelmesinin beklendiğini kaydetti. 


Liman başkanlığı yetkilileri, 19 Ağustos tarihi itibariyle geçen yıl Kuşadası Limanı'na 248 kruvaziyer seferi gerçekleştiğini ve bu gemilerle 345 bin 429 turistin ilçeye giriş yapmasına karşın, bu yılın aynı döneminde gemi seferi sayısının 260'a, turist sayısının da 399 bin 429'a yükseldiğini bildirdi. 


Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin...