13 / 05 / 2024

Küba Cafe yıkım

Küba Cafe yıkım

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ndeki bir kafenin belediye ekipleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi 

AKM'de yıkım başladı!

Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmaları sırasında  çevreye zarar verilmemesi için hassasiyet gösteriliyor. 

Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımına Mart ayında başlanacak!

Yıkımına Mart ayında başlanacağı açıklanan ve yerine 2 bin 500 kişilik opera binası yapılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi’nin son hali görüntülendi. 

Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Zeytinburnu’nda 30 yıla yakın önemli karşılaşmalara sahne olan Abdi İpekçi Spor Salonu için yıkım çalışmaları başladı. 

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yıkım başladı!

1989'de hizmete açılan Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yıkımına başlandı. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu konuyla ilgili olarak, "Dünyaya örnek olabilecek bir tesis planlıyoruz" dedi.

Kırklar Dağı'daki yıkım yeniden başladı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde türkülere konu olan tarihi Kırklar Dağı'ndaki mahkemece durdurulan yıkım, yeniden başladı. 

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Sur’da Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde yıkım başladı!

Diyarbakır’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımı planlanan Alipaşa ve Lalebey mahallelerine ek olarak kentte 2 mahallede daha yıkımın başlayacağı belirtildi.

Başıbüyük'ün deprem dönüşümüne ihtiyacı var!

Bşabakan Binali Yıldırım, "Başıbüyük deprem mıntıkasına yakın bölgeler içinde yer alıyor. Dolayısıyla burada sizlerin beklentisini, hakkını, hukukunu düşünerek bir deprem dönüşümü ihtiyacı var. İşte yapılan imar çalışmalarının amacı da zaten buna yönelik. " dedi.

Sivas Eski 4 Eylül Stadyumu yıkım çalışmaları başladı!

Sivas eski 4 Eylül Stadyumu’nda yıkım çalışmaları başladı.

AKM'nin yıkımı için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İhtişamlı bir opera binası yapacağız" dediği İstanbul Taksim'de bulunan Atatürk Kültür Merkezi'nde yıkım için geri sayım başladı.

Maltepe Başıbüyük nazım imar planı askıda!

İstanbul Maltepe İlçesi, Başıbüyük Mahallesi'nin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Bursa Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından meydana dönüştürülen Bursaspor’un tarihi stadyumu Bursa Atatürk Stadyumu’nda kapalı tribünün yıkım çalışmalarına başlandı.

Giresun Şebinkarahisar Meydanı için yıkım başladı!

2018 yılında bitmesi planlanan Giresun Şebinkarahisar Meydanı için çalışmalar başladı. proje kapsamı içinde yer alan binaların yıkımı başladı.

Küba Cafe yıkım Haberi

Küba Cafe yıkım

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık,  Beylikdüzü'nde yer alan bir kafenin belediye ekiplerince yıkılmasına tepki vererek,"Bir işletmeci, sadece AK Parti'li olduğu için mağdur edilmiştir." diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan belediye mülkiyetindeki "Küba Cafe" unvanlı taşınmazın yıkılmasının ardından bölgeye gelen Necati Işık, açıklama yaptı. 

Burada, bu zorlu kış koşullarında bir yıkım çalışmasına şahit olduklarını söyleyen Işık, "Kağıt üzerinde yasal bir işlem olan bu yıkıma derinlemesine baktığımızda art niyetli yaklaşımın gün yüzüne çıkmış olduğunu üzülerek belirtmek isterim. Yasal ve usulünce yapılan bir yıkım çalışmasına elbette bir itirazımız olmaz, olamaz. 'Beylikdüzü Belediyesinin belirli süreyle bir ticari işletmeye devrettiği alanın, sözleşme süresinin dolmasının akabinde yıkımı' olarak görülen bu hadisenin, aslında işletme sahibinin AK Parti'nin...