17 / 05 / 2024

küba Ortaköy Camisi

küba Ortaköy Camisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce sık sık Kristof Kolomb'un anılarında Amerika kıtasına ayak bastığında Küba'da bir tepede cami gördüğünden bahsettiğini dile getirmiş ve kıtaya Müslümanların daha önce ayak bastığını ifade etmişti.

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da tamam!

Yolculuk süresini 27 dakikaya indirecek olan Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da hizmete alınacak.

Yeşil Mavi Başıbüyük fiyatları!

Toplam 300 konut ve 5 ticari üniteye yer verilen Yeşil Mavi Başıbüyük projesi 21 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Projede daireler Marmara Denizi ve Adalar manzaralı. İşte Yeşil Mavi Başıbüyük fiyatları...

Maltepe Başıbüyük'te kentsel dönüşümün önü açıldı!

Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nin yıllardır beklediği imar planları nihayet İBB Meclisi'nden geçti. 1/5000'lik planları geçen mahallede kentsel dönüşümün önü açıldı.

Başbakan Yıldırım: Çanakkale'ye yakışan büyük bir eserin temelini attık!

Başbakan Yıldırım, Lapseki ilçesi Şekerkaya mevkisinde düzenlenen 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale otoyolu temel atma töreninde vatandaşlara hitap etti.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’ndeoy çokluğu ile kabul gördü.

Başbakan Yıldırım: Yatay mimaride daha fazla sıcaklık var!

Başbakan Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen Çevre Projeleri Açılış Töreni'ne katıldı. Başbakan Yıldırım, "Dikey mimariden ziyade yatay mimaride daha fazla sıcaklık var, daha fazla ruh var" dedi.

Sur Yapı Maltepe Başıbüyük satış fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Başıbüyük Mahallesi'nde inşa edilen Sur Yapı Maltepe projesinde konut satışları bugün başladı. İşte Sur Yapı Maltepe Başıbüyük satış fiyatları 460 bin TL'den başlıyor.

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat!

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat listesi 460 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sur Yapı Maltepe projesi 2018'in ilk yarısında teslim ediliyor...

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe teslim tarihi!

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe teslim tarihi 2018 yılının ilk yarısı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Maltepe'de 300 konut ve 5 dükkan inşa edecek...

Varlıbaş AVM yılbaşında açık mı?

Varlıbaş AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Varlıbaş AVM yılbaşında açık mı? Varlıbaş AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Varlıbaş AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Çatalca Başakköy Cami’nin 55 metrelik minaresi yıkıldı!

Çatalca Başakköy Cami’nin hasarlı minaresi Çatalca Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışmasıyla yıkıldı. Yerine yakın zamanda yeni bir minare yapılacak.

Çatalca Başakköy Cami’nin hasarlı minaresi yıkıldı!

Çatalca Başakköy Cami’nin hasarlı minaresi Çatalca Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından titiz bir çalışma ile yıkıldı.

TMSF'den Ortaköy'de 22.2 milyon TL'lik satış!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Ortaköy Taşınmazları Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Satış Komisyonu Başkanlığı, Beşiktaş Ortaköy'de bulunan, ticari ve iktisadi bütünlük oluşturan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon 260 bin TL olarak belirlendi.

küba Ortaköy Camisi Haberi

küba Ortaköy Camisi


Erdoğan'ın şubat ayında, Küba'da yapılacak caminin temelini atması planlanıyor. Projede, Ortaköy Camisi örnek alınacak.


Tarihi proje netleşti, Küba'ya Ortaköy Camisi'nin bir örneği yapılacak. Erdoğan, daha önce sık sık Kristof Kolomb'un anılarında Amerika kıtasına ayak bastığında Küba'da bir tepede cami gördüğünden bahsettiğini dile getirmiş ve kıtaya Müslümanların daha önce ayak bastığını ifade etmişti.

Tartışmalara neden olan bu ifadesinden sonra Erdoğan, "Küba'da o tepeye cami yakışır" demişti. Aradan geçen süre içerisinde Küba hükümeti ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılan görüşmeler neticesini verdi. Yaklaşık 4 bin Müslüman'ın yaşadığı Küba'dan izin çıkınca Erdoğan'a bilgi verildi. Erdoğan proje için Ortaköy Camisi'nin bir benzerinin yapılacağı projenin hazırlanması talimatını verdi.


Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yürüttüğü prosedür çalışmaları tamamlanırsa, Erdoğan, şubat ayı ortasında Latin Amerika turu kapsamındaki Küba ziyaretinde caminin temelini...