16 / 05 / 2024

Kübra Aydın

Kübra Aydın

Erpalan İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kübra Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Pendik, Doğu Mahallesi, Değerli Sokak'ta kuruldu.

Erayhan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erayhan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rüya Demirhan, Kübra Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül 2014 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Aydın’ın ünlü yemek mekanlarına yıkım kararı!

Aydın Söke’deki meşhur çöp şiş mekanlarına belediye tarafından alınan yıkım kararı ile dükkanları boşaltmaları için tebligat gönderildi. Söke Belediyesi’nin gönderdiği tebligatta: "İşyerlerinizi 15 gün içerisinde boşaltacaksınız." denildi.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

Aydın’da öğrencilerin kiralık ev derdi!

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birçok şehirde olduğu gibi Aydın’da da öğrencilerin kiralık ev bulma derdi başladı.

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

TOKİ Aydın Çine hükümet konağı ihalesi bugün!

TOKİ Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ'den Aydın'a yeni hükümet konağı!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 25 Haziran'da!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Kübra Aydın Haberi

Kübra Aydın

Erpalan İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kübra Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Pendik, Doğu Mahallesi, Değerli Sokak'ta kuruldu. 


Erpalan İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat,taahhüt ve yapı işleri, resmi ve özel binalar ve yapılar, toplu sosyal konutlar, her türlü prefabrik yapılar, trafo merkezleri ve şalt inşaatlarını her türlü bakım ve onarım işleri, her türlü teknik montaj, zemin etüdleri, çelik yapılar, izolasyonlar, bilumum hafriyat işleri yapabilir. 2-Her türlü ihale ve inşaatları alabildiği gibi aldığı arsalar üzerine bina inşa eder ve bunları satar.İnşaat ile ilgili her türlü malzeme, seramik ve seramik mamulleri ile demir, çimento, kum, kireç, tuğla, hazır beton ve v.b. ana inşaat ve yardımcı kaba, ince...